Wys³any: 2011-01-27, 14:21 T. Jajuga - odnoÅ›nie [braku] wpisów z Finansów
Dziś o 10:00 Jajuga miała dać wpisy wszystkim, którzy złożyli w 2Z indeksy. Byłem tam przed godziną i oceny były jeszcze nie wpisane.
Także nie fatygujcie się po odbiór bo wpisze je być może dziś a być może jutro - zależy kiedy się pojawi. Najlepiej zajrzeć do 2Z jutro przed egzaminem z BO.
Aha, kto jeszcze nie złożył niech się spieszy bo to ostatnia szansa na uzyskanie wpisu.
Oceny nie są wpisane, ponieważ zapomniała wziąć ze sobą protokołu,dlatego najwcześniej dopiero jutro można uzyskać wpis (np podczas jej dyżuru)
pani Jajuga nie wziela ze sobą protokołu i nie wie jakie były oceny. Jak sie samemu przyszło ze swoim indeksem to wpisywała bo wierzyła na słowo jaka ocene otrzymaliśmy ;)
Byłem przed chwilą i wpis otrzymałem, więc protokół się chyba znalazł :) Wpadać - jest Jajuga, jest impreza; w pokoju panuje urlopowy klimat gorącej Grecji - muzyczka, driny z parasolkami i tańce na stole.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum