Wys³any: 2011-01-10, 12:22 co byÅ‚o na zaliczeniu wykÅ‚adu, hm ??
miałabym prośbę do Was............. czy pamiętacie jakie były pytania na zaliczeniu wykładu ? chociaż główne zagadnienia, hasła, tak by wiedzieć na czym się skupić. Bo kilka osób pisze w piątek, ponieważ nie mogliśmy być na wcześniejszym terminie ... z góry wielkie dzięki !
Ogólnie mówiąc wszystko co było na slajdach. Głównie warto zapamiętać wszystkie ważniejsze polecenia-> do czego służą. Było trochę ogólnej wiedzy o językach programowania.
Ja bym nie liczył przy okazji na to, że przynajmniej jedno pytanie będzie trochę podobne do któregoś z naszych. Gościówa ogólnie ma bzika na temat ściągania więc napewno nie da tego samego.
dla mnie najbardziej problematyczne były szczegółowe pytania dotyczące operacji na plikach i towarzyszących temu funkcji. Na slajdach nie jest to opisane aż tak szczegółowo... Miałem ze 4 takie pytania, najwyraźniej lubi to...
STUDIA STACJONARNE, II Rok, wydział ZIF, kierunek IE:
1. Termin II-gi z zaliczenia wykładu z przedmiotu Programowanie komputerów: 7.02.2011 r. (poniedziałek) godz. 10.00 w sali Styś w budynku A.
Nawet jak nikt nie ma zdjęcia, to prosiłbym o wypisanie jak największej ilości pytań od Pani HD w wysokiej rozdzielczości. Nie sądzę, żeby jej się chciało coś nowego wymyślać, pewnie tylko zamiesza kolejność, grupy i takie tam szczegóły.
_________________ Świat dzieli się na mądrych i głupich
Lecz głupi są silniejsi w głupocie
Niż mądrzy w swej mądrości
Dlatego głupcy zwyciężają
A mÄ…drzy uciekajÄ…
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum