Jeśli to faktycznie rootkit(nie wiem w jaki sposób to stwierdziłeś) wypróbuj RootkitRevealer
O tej aplikacji wielokrotnie słyszałem przy okazji tematu rootkitów: http://www.pcworld.pl/new...wykrywalne.html
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
nie mogę go zainstalować ani włączyć, a stwierdziłem tak bo przeważnie rootkity ukrywają procesy, wstawiają swoje ukrywając sie i decyduje co mogę a czego nie zrobić na moim kompie
_________________ Don't Worry Be Happy
Czy Te oczy mogą kłamać, chyba nie:)
Ostatnio zmieniony przez Kocur 2011-02-02, 13:01, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
p2mgrup, nazwy to prędko raczej nie wyczai skoro nie można uruchomić programu wykrywającego i chyba w tym problem, bo inaczej wujek Google i dawaj!
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
daruj sobie, jak nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia to nie mów, wszystko padło po ściągnięciu pliku, a dokladniej cracka zresztą jak wyżej napisalem...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum