Witam,
chciałbym zaproponować zabawę rozpoczętą przy okazji zeszłorocznego mundialu, która cieszyła się dużym zainteresowaniem. W związku z czym liczę na duże zainteresowanie i wyrozumiałość ponieważ muszę stworzyć arkusz od nowa i nie wiem dokładnie jakie rozgrywki będzie obejmowała, ale zaczniemy od Ligi Mistrzów i zobaczymy jak się rozwinie.
Oto zasady:
Typujemy w następujący sposób:
Cytat:
15 lutego 20:45
Milan : Tottenham 2:2
Valencia : Schalke 04 1:2
w dziale [TYPER] Obstawianie
Punkty przyznawane sÄ… tak:
1 punkt - poprawne wytypowanie zwycięzcy
+2 punkty - poprawne wytypowanie różnicy bramek
+2 punkty za dokładny wynik meczu
tak więc min. wynosi 0,
max wynosi 5 ;)
W przypadku meczu z dogrywkÄ… do obstawiania liczy siÄ™ tylko regulaminowy czas spotkania.
Życzę szczęśliwych typów i zapraszam do dyskusji w tym temacie ;)
pzdr,
Maciou
Ostatnio zmieniony przez Maciou 2011-02-24, 11:23, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
Jakbyśmy się umówili np, że każdy kto gra wpłaca po 1,5zł to mogłoby być
1. miejsce 2 piwa w pajÄ…ku
2. miejsce 1 piwo w pajÄ…ku
3. miejsce 1 piwo w pajÄ…ku
mi tam pasuje:) zrób ankietę do tego i zobaczymy czy chcą nagród czy nie...ew CI co nie wpłacą mimo wygranej czy tam premiowanego miejsca nie dostaną tylko następna osoba w tabeli.
Ja jestem za, jeżeli poza mną zdeklaruje się jeszcze 9 osób
to przy najbliższej okazji zbieram po 1,5zł
i wtedy wszystkie pierwsze 3 miejsca sÄ… premiowane jednym piwem
jeśli uzbiera się więcej osób chętnych do zabawy liczba piw i nagrodzonych miejsc będzie wzrastała
i oczywiście osoba nie biorąca udziału w "płatnej" części zabawy
nie ma możliwości na zdobycie nagrody ;)
W związku z tym, że późno umieściłem mecze do typowania i znakomita większość obstawiała już po rozpoczęciu meczu Rubin Kazań - Twente Enschede
nie będzie on punktowany
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum