Właśnie... Ktoś kompetentny może napisać do Dagi jakiegoś maila w tej sprawie? :P
_________________ Świat dzieli się na mądrych i głupich
Lecz głupi są silniejsi w głupocie
Niż mądrzy w swej mądrości
Dlatego głupcy zwyciężają
A mÄ…drzy uciekajÄ…
INFO 1:
Jako, że kilka osób zgłosiło mi uwagi odnośnie tego, że nie mogą dostać się do zapisów odwiedziłem dzisiaj dziekanat i dowiedziałem się, że za system odpowiada Pan Michał Żak, który urzęduje na ostatnim piętrze budynku A1. Do niego też należy kierować swoje zastrzeżenia osobiście bądź telefonicznie(jeśli ktoś chce numer tel. niechaj do mnie napisze).
INFO 2:
Jeśli chodzi o przedmioty specjalnościowe nie uwzględnione na liście w systemie, wyjaśnienie jest najprawdopodobniej takie, że w tym roku tych przedmiotów nie oferują. Jeśli jednak ktoś chce znać szczegóły to może je uzyskać w pokoju 204A, budynek Z. Niestety mi nie udało się niczego konkretnego ustalić, ponieważ dziś zbiera się Rada Wydziału i Pani odpowiedzialna za tą kwestię była nieobecna.
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum