No ja tu chyba też nie kminie o co Wam chodzi?! dostaniecie tą wyższą ocene, więc chyba dobry układ. Agnieszka i Dante chociaż rozumieja logicznie...
ja też rozumiem logicznie, ale po co biegać i panikować u prowadzącego skoro oficjalnych wyników jeszcze nie ma, a do tego to jeszcze termin bez konsekwencji?
i chyba nikt mi nie odpowiedział, czy wyniki z tego testu się w ogóle pojawią?
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Dobry układ, ale niech również sprawdzi pierwszą zerówkę (bo hipotetycznie jeśli zalicze ją, to przynajmniej nie muszę się uczyć teorii ( nie chcę liczyć na ćwiczenia))
To ze wybierze lepsza ocene to spoko, tylko chodzi o to ze np w moim wypadku i pewnie duzej ilosci osob z gr 8 i 9 nie maja co liczyc na przynajmniej 3 z cw u krolowej a przynajmniej mialem nadzieje ze zdam eko w pierwszej zerowce a tu trzeba sie bd znowu uczyc zeby ja zaliczyc.
Nie no on powiedział, żeby jak coś do niego napisać. Tylko pytanie czy osób które uważaja że zdały jest więcej czy tylko garstka, która chce by im sprawdzić? z tego co zrozumiałam on zaczął sprawdzać i widział jak nam poszło...ale to nie koniecznie mogłam dobrze zrozumieć...a p2mgrup jak nie zdasz ćwiczeń a zdasz zaliczenie to masz ocene z testu, nie panikuj;p
co to jest sprawdzic test czemu nie moze sprawdzic i podac ocen moze akurat sie komus udalo a nawet nie wie, co to w ogole za podejsci... troche dzienwe. Po co robil ten test skoro nie chce go sprawdzic, ja chce wiedziec czy mam 2 czy nie i gdzie zrobilam bledy. Kazdy ma nadzieje bo nadzieja umiera ostatnia.
_________________ Ważniejsze od tego co dajemy jest to, z czego potrafimy zrezygnować.
nic, popieram Może Pit3r jako przedstawiciel napisz do p.Czekały żeby to sprawdził i wrzucił na bloga, dla naszej świadomości. Przynajmniej będziemy wiedzieli czy potrafimy rozwiązywać te powalone testy czy nie.
Napisałam do niego, ze jednak chcecie by sprawdził to:) Ogólnie dobrze by przepisał z ćwiczeń, ale dla niektórych nie... problem w tym, że jemu się chyba sprawdzać tego nie chce, ale jak mi odp dam znać:)
Rany, niech to sprawdzi, nie ma tego dużo, da wyniki, my zobaczymy, we wtorek napiszemy (chyba, że ktoś zda) wykład, potem ćwiczenia i po wpis się pójdzie po wyższą ocenę
W takich sytuacjach na forum powinien pojawiać się słynny ongiś Arbuzomen i wprowadzać ład i porządek - tak, aby wszyscy studenci byli szczęśliwi, a złoczyńcy surowo ukarani przez ramię sprawiedliwości.
_________________ Świat dzieli się na mądrych i głupich
Lecz głupi są silniejsi w głupocie
Niż mądrzy w swej mądrości
Dlatego głupcy zwyciężają
A mÄ…drzy uciekajÄ…
Mówiąc szczerze to ja nie rozumiem tego chaosu. Będzie ocena z wykładu i ćwiczeń, a ta lepsza zostanie wpisana, doprawdy czasem ciżko mi zrozumieć niektórych...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum