Na kole z laborek będą raczej standardowe modele do policzenia i interpretacji. Nie będzie na pewno przedziału ufności dla linii regresji, testu ARCH, testu Goldfelda itp. Przypominam o zajrzeniu do pliku Zięby!!!
doszły mnie słuchy iż jak oddałem kartkę podpisaną i nic nie napisałem to zostałem nieklasyfikowany ;> ?? ktoś może to potwierdzić i powiedzieć dokładnie o co kaman ;)
U nas przed kolokwium na ćw, p.Król powiedziała, że osoby które nie przyszły na kolokwium są nieklasyfikowane (nie dostaną wpisu z 2.0) i będą się tłumaczyć przed Dziekanem. Bo wszelakie zwolnienia lekarskie trzeba było przynieść/przesłać przed kolokwium, chyba że akurat w dzień kolokwium wydarzyło się nadzwyczajnego.
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Pani Król wygląda na osobę obdarzoną niespotykanie wielkim poczuciem humoru, więc na pewno żartowała
_________________ Świat dzieli się na mądrych i głupich
Lecz głupi są silniejsi w głupocie
Niż mądrzy w swej mądrości
Dlatego głupcy zwyciężają
A mÄ…drzy uciekajÄ…
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum