agnieszkaosw
Doczya: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma 90 piw(a)
Wysany: 2011-05-29, 00:12
jest ktoś jeszcze kto ma po oddaniu całego projektu powyżej 79% (ja mam 79,64) ?
I ktoś może pisał do niej czy jest szansa na zwolnienie? Bo nie wiem czy mam próbować czy dać sobie spokój.
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
Hmm, ja przed oddaniem miałem 78% na moodlu ale to po ćwiczeniach z punktami na "górkę". Wpisała mi 3/6 i spadł mi procent z 79,65 na 78 ;d. Policzyłem przy niej, że jak policzy się te pkt jako gratis to jest 82% i mnie zwolniła "warunkowo".Tylko że po oddaniu mam 82. Nie wiem czy wy mieliście coś takiego
Dudek, Myślę, że Twoja i jej sytuacja jest inna... bo ostatnie punkty z ćwiczeń nie liczyły się jak na moodlu... tylko w inny sposób :) no właśnie, jako gratisy, bez mianownika, bądź i w liczniku i mianowniku masz te 3...
_________________ Si dederit homo omnem substantiam domus suae pro dilectione,
quasi nihil despicient eum.
Agnieszka - ja mam podobną sytuację (79,35%),ale spytałem się jej o to zadanie 14, czy zostanie sprawdzone jutro (bo tylko w przypadku uzyskania z niego 6 pkt, zostanę zwolniony)
Ona sobie, ku##a, kpi. Wiem, że dogrywkę napisałem co najmniej na 5/5 lub 6/6. Do tego nie wiem czemu za jedne ćwiczenia, gdzie powinienem mieć 3/3 dostałem 1/3, bo ona koło mojego nazwiska - jak to napisała - "widzi minusa i to długopisem na pewno tym samym, jakim się podpisywałem", dodatkowo nie oceniła tej "dogrywki". Jak się jej kulturalnie zapytałem, o co jej chodzi (a różnica jest taka, że mając dobry wynik z dogrywki i te 3/3 miałbym ok. 80,5%, a tak mam 77,8%) odpowiedziała mi:
Cytat:
nie mam urządzeń do analizy składu tuszu, którym wpisano ów minus.
Nie będę tez robić żadnego "śledztwa" w tej sprawie, bo to niemożliwe.
Jeśli jest Pan pewien swej wiedzy, to nie ma Pan powodu by obawiać się o
wynik kolokwium.
... Lekka kpina.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
W związku z wielu monitami z Państwa strony, ubolewającymi, że brakuje tylko ... % do zwolnienia informuję, że:
obniżam granicę zwolnienia z jutrzejszego (dzisiejszego) pisania pracy zaliczeniowej na 79,01% - widziane w Moodle.
Innych zwolnień nie przewiduję - do zobaczenia.
BŁ-Makowska
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum