Siemka, wrzucam tutaj materiały z rachunów od Siekierskiej. Między innymi wyjaśniony wynik finansowy 2 metodami, bilans, oba kolokwia z tego roku (semestr zimowy), pytania z egzaminu ;]
jak dla mnie to zadanie 2 w kole I jest źle zrobione. jak jest obliczona produkcja w toku 25 000 ? no chyba że jest zamiast 8 000 poprostu 25 000 tylko te 8 000 nie jest przekreślione.
jak dla mnie to zadanie 2 w kole I jest źle zrobione. jak jest obliczona produkcja w toku 25 000 ? no chyba że jest zamiast 8 000 poprostu 25 000 tylko te 8 000 nie jest przekreślione.
Nie mam pojęcia, ja tego nie robiłem tylko dziewczyny z innego kierunku.
Co decyduje o tym po ktorej stronie wpisujemy koszty w Koncie 490 Rozliczenia Kosztów
Jedyny raz jak pisaliśmy po debetowej to było specjalne polecenie "Przeniesiono koszt" - więc może tylko wtedy jak jest specjalne polecenie, a domyślnie zawsze po kredytowej?
Tu są moje notatki jakie operacje księgujemy na których kontach:
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum