Osoby, które dostały kreskę (czyt. nieklasyfikowany) proszone są żeby najpóźniej do czwartku przyniosły swoje zwolnienia lekarskie do dziekanatu w celu usprawiedliwienia naszej absencji (ah te zatrucia pokarmowe). Ewentualnie możemy się umówić, że się spotkamy przed otwarciem dziekanatu w czwartek.
I - wracajÄ…c do rozmowy sprzed Zetki - oferta pomocy z 'usprawiedliwieniem niedyspozycji' nadal jest aktualna?
_________________ Świat dzieli się na mądrych i głupich
Lecz głupi są silniejsi w głupocie
Niż mądrzy w swej mądrości
Dlatego głupcy zwyciężają
A mÄ…drzy uciekajÄ…
Musimy się wziąć w garść i pójść do niej z naszymi podaniami w jakiś wybrany dzień. Kiedy?
_________________ Świat dzieli się na mądrych i głupich
Lecz głupi są silniejsi w głupocie
Niż mądrzy w swej mądrości
Dlatego głupcy zwyciężają
A mÄ…drzy uciekajÄ…
Dodam jeszcze, że Daga kategorycznie zabroniła nam iść pojedynczo. Sugerowała, cytuję:
"Wyznaczyć jedną osobę, która zbierze wszystkie podania, pójdzie do Pani Król, przeprosi (Daga podkreślała to ze 3 razy), powie, że tak jak kazała, poszliśmy do Dziekana i na koniec poprosi o wyznaczenie terminu poprawy"
Jeżeli ktoś ma gadane i będzie chętny do podjęcia się tej samobójczej misji to proszę się odezwać
no spoko, może będzie o 10 rano w poniedziałek (jak na wpisach). Odbierzemy nasze podania z dziekanatu, a potem zgrupujemy się pod jej pokojem (300 cos Z). A potem znajdziemy ochotnika ;) Tą bitwę musimy wygrać !!! :D
Heh, no ja mogę iść, ale poniedziałek o 10 mi nie pasuje (koła na drugiej uczelni). Zresztą co ona miała by robić wtedy w sali, skoro już dawno zajęć nie ma? :) Bardziej konsultacje, na stronie jest podany wtorek 14:00 - 15:00.
Wypadałoby napisać maila - pytanie tylko czy je odbiera :D I co w nim napisać? Czy mogłaby się Pani pojawić na swoich wtorkowych konsultacjach, ponieważ... ??? :D
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum