timebomb, nie bylo nikogo sciagać się dało ale od kogoś a nie ze ściągi bo pytania były tworzone na bieżąco i dodatkowo ustnie, tzn on mówił a my tylko pisaliśmy A B lub C pytania były o korektę błędów czyli ze czarne storno i czerowne moze byc ale nie wolno poprawiać błędów. Było coś odnośnie jaki podpis musi sie znaleść na dowodzie księkowym
było coś o kontcie aktywno pasywnym po ktorej stronie sie zwieksza po Ct Dt czy w ogole
_________________ Ważniejsze od tego co dajemy jest to, z czego potrafimy zrezygnować.
Był w sali, ale nie pilnował Dyktował pytania i na totalnym freestyle'u wymyślał odpowiedzi Cały egzamin był przeprowadzony w formie 'ustnej', dobitnie podkreślając podejście MC Oleksyka do dydaktyki na UE, którą najwidoczniej traktuje równie poważnie, jak i my.
POZDRO 600!
_________________ Świat dzieli się na mądrych i głupich
Lecz głupi są silniejsi w głupocie
Niż mądrzy w swej mądrości
Dlatego głupcy zwyciężają
A mÄ…drzy uciekajÄ…
Dezerter - "Nie jestem przeciw"
Ostatnio zmieniony przez qbollo 2011-06-13, 13:13, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Nikt nie oblał zerówki z tego co wiem, najgorszymi ocenami były trójki i otrzymały je dwie osoby spośród piszących.
_________________ Świat dzieli się na mądrych i głupich
Lecz głupi są silniejsi w głupocie
Niż mądrzy w swej mądrości
Dlatego głupcy zwyciężają
A mÄ…drzy uciekajÄ…
Jak rozumiem - na pytanie o miłość do rachunkowości trzeba absolutnie zanegować? :P
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum