Jak ktoś nie zaliczył a brakowało mu mało pkt: mi brakowało 2 i powiedział mi że dopytka bedzie w środę przy wpisach, albo ogólnie do połowy lipca indywidualnie. W zeszłym roku to podobno wyglądało tak, że dawał pracę i trzeba było wskazać swoje błędy i ją napisać jeszcze raz dobrze :P Więc jak ktoś pamięta np jakie były te ostatnie polecenia w sql (wysarczy tylko to główne polecenie) to bym była wdzięczna :)
Wpisy i dodatkowe zaliczenia w środę 15 czerwca w godz. 12-16
A co do pytań - moja grupa miała otwarte pytanie (to za 4 punkty): Istota, wady i zalety przetwarzania współbieżnego i jak uniknąć błędów/wad w tym przetwarzaniu.
I do tego w obydwu grupach powtórzyło się z 7-8 pytań z tej puli 35, które są tutaj na forum opracowane, więc wykujta je (wszystkie 3 warianty odpowiedzi były identyczne), a trochę gwarantowanych punktów wpadnie.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Ostatnio zmieniony przez Kenzi 2011-06-14, 14:02, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum