W następnym semestrze mamy duuużo przedmiotów nieobowiązkowych i...można je wymienić na inne. Tylko jakie? Ktoś słyszał o czymś wartym uwagi?
Ja mogę polecić laborki z SAP i 'Bezpieczeństwo informacji i systemów' z dr Wawrzyniakiem.
//Wiem, że niektórzy jeszcze zaliczają ten semestr(w tym ja:P), ale chcę to załatwić przed wakacjami i mieć z głowy
I mowa tu o wszystkich ocenach ze wszystkich semestrów, czyli jak ktoś miał z czegoś poprawkę to liczy do średniej obydwie oceny (2 z pierwszego terminu i ocenę z poprawki).
mi Daga sprawdzała średnią przy pomocy kalkulatora
generalnie raczej przykładają do tego uwagę, bo jak rozmawiałem z prorektorem ds dydaktyki prof Stefanem Wrzoskiem, to mówił że znane są przypadki na tej uczelni, że ludziom wychodziła średnia z całych studiów 3.90 lub nawet 3.99 i decyzja była odmowna.
Uchwalili to na radzie wydziału i nikt nie chce się tam stawiać, Daga powiedziała że nasz dziekan jest za cienki żeby coś tam zdziałać, a Wrzosek też rozkładał ręce mówiąc że nie może, bo by zaraz zwalili mu się ludzie, którym wcześniej odmówił z pretensjami. Granica średniej 4.0 jest sztywna i jeśli komuś brakuje to podanie nie przejdzie.
Mi dziekan na podaniu odpisał, że mogę zrealizować interesujące mnie przedmioty dodatkowo i dostać wpis do indeksu, ale nie mogłem ich zamienić tak jak jj09.
No chyba że po tym semestrze średnia mi się poprawi...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum