_________________ Świat dzieli się na mądrych i głupich
Lecz głupi są silniejsi w głupocie
Niż mądrzy w swej mądrości
Dlatego głupcy zwyciężają
A mÄ…drzy uciekajÄ…
To jak - wybieramy jedną osobę która nie pisze PSI i ona pójdzie z tymi podaniami? Czy idziemy wszyscy po PSI (w tym wypadku i tak jakiegoś mediatora musimy wyznaczyć).
A mÄ…drzy uciekajÄ…
Czarny ponoć dobrze negocjował, ma ktoś z nim jakiś kontakt?
A mÄ…drzy uciekajÄ…
Dziś poszedłem w imieniu 8 grupy (bo tylko ich podania miałem). No sprawa dosyć ciężka, nie dość ze dostałem zjebke, to powiedziała, że takiego czegoś nie przyjmuje i będzie rozmawiać z dziekanem. Mówiła, że nie rozumie tego, że byliśmy na ćwiczeniach a nie było nas na laboratoriach. Po całej rozmowie spotkałem p. Dagmarę i powiedziała, że nie może podważyć decyzji dziekana i raczej nic nie wskóra. Ale co dalej będzie to nie wiem ...
Niektórzy nie byli ani tu, ani tu Ja pier... co za babsztyl... Kur..., nudzi się jej, nie ma co w domu robić, czy brakuje kogoś, kto by ją ..., że takie problemy robi. Co ona tym chce niby udowodnić, jeszcze z dziekanem będzie w dyskusje wchodzić. Kur..., ona się uwzięła, żeby nas ujebać chłopaki, nie liczyłbym na zdanie tego w terminie czerwcowym
Wszyscy, którym nieobojętne jest zaliczenie z przedmiotu Ekonometria zobowiązani są stawić się jutro przed godziną 10-tą w celu wybrania przedstawiciela, udania się do szacownej królowej i ustalenia dalszego planu działania
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum