Dziś byłem u niej o 9. Zapytałem ją czy już rozmawiała z dziekanem o naszych usprawiedliwieniach. Powiedziała, ze nie ma czasu, a potem stwierdziła, że i na pewno pójdzie i powie jacy jesteśmy źli i w ogóle, ze daliśmy dziekanowi lewe zwolnienia . Potem zapytała mnie czego ja oczekuje. Powiedziałem, ze oczekuje od niej wpisu oceny niedostatecznej za pierwszy termin i możliwość przystąpienia do zaliczenia poprawkowego we wrześniu. Na początku kazała tylko przyjść we wrześniu, ale żeby mieć pewność poprosiłem o wpis..
_________________ Świat dzieli się na mądrych i głupich
Lecz głupi są silniejsi w głupocie
Niż mądrzy w swej mądrości
Dlatego głupcy zwyciężają
A mÄ…drzy uciekajÄ…
Krzysiu też by poszedł. To jeszcze dwóch a nawet więcej by się przydało... C'mon people!
A mÄ…drzy uciekajÄ…
Z tego co widzę, to póki co mamy 5 osób ;P. To co, może ustalimy jakiś termin? I czy w ogóle ktoś ma jakieś namiary na Andrzeja, żeby z nim pogadać kiedy można w ogóle wpaść?
A mÄ…drzy uciekajÄ…
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum