Hmm, no możecie próbować go złapać w czwartek, żeby nie było na mnie :) Napisałem mu jeszcze maila z pytaniem o ten dzień, może odpisze, ale ten mail wydaje się sugerować jednoznacznie :)
Zwróćcie uwagę na to pozdro pod koniec elo, joł!
kumpel byl dzisiaj u niego bo to jego promotor i wlasnie pytal sie o nas kiedy mozemy przyjsc poprawic i ewnetualnie oddac projekty. Powiedzial mu Malachowski, ze wczoraj byl na uczelni przez chwile wczoraj i dzisiaj, a jutro wyjezdza i wraca 3 pazdziernika i odda protokoly z wpisem ze nie stawilismy sie na poprawie i ze mamy pecha... ale cos mi sie wydaje, ze nie moze tak zrobic skoro nie wyznaczyl nawet terminu poprawy.
Co kurwa??? Warunek z teorii logopedii i laryngologii za to, że nie było go w ogóle na uczelni chociaż jego zasranym obowiązkiem było się chociaż na jeden dzień pojawić????
Co za cyrk.
Byłem tydzien temu - nie było go. Dzisiaj go miało nie być jak odpisał. Wysłałem łacznie trzy maile, odpowiedź uzyskałem na jeden. Jak to się kurwa nie stawiłem?
a no tak, znajomy sobie robil jaja bo uznal to za bardzo smieszne... tak naprawde to malachowski powiedzial, ze jak wroci 3go pazdziernika to mozemy przyjsc do niego zdac i oddac projekty. jak go spotkam dostanie po ryju.
sorry.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum