Z wyboru typów takich, a nie innych tłumaczyłem się wcześniej, nie będę się powtarzał
Jeśli coś się nie podoba - bardzo proszę, ja jestem otwarty na propozycję i sam mam ich kilka:
1. Konkretne uwagi - nie pytania "dlaczego tak, a nie inaczej?". Masz propozycję - pisz, ja nie gryzę i się nie obrażam
2. Nowy typujący - ktoś chce zmian, to może ruszyć swoją mózgownice i 4 litery choć trochę, by przejąć moje "obowiązki" w zakresie wyboru typów, bo to wspólna zabawa i nie zamierzam jej prywatyzować tylko dla siebie, żeby się dowartościować.
Jeśli ktoś chce pomóc niech pisze w tym temacie, żeby wybór był jawny
Yo!
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Jako, że zbliżają się święta i pewnie niektórzy z Was nie będą ich spędzać przed komputerem i śledzić wrzucania nowych typów(ja również ), postanowiłem uwzględnić w tej kolejce nieco więcej meczów, tym bardziej, że zapowiadają się one bardzo ciekawie. Najbliższa kolejka typera(26.) obejmuje wyjątkowo mecze z najbliższego weekendu i następnej środy(11.04). Zanim dobiegnie końca kolejka 26., w międzyczasie podam do obstawiania mecze z kolejki 27. tak, żeby każdy miał czas na wytypowanie ich wyników.
Mam nadzieję, że każdy zrozumiał, a w razie pytań piszczcie
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum