Poprzez wczorajszy błąd z cookies w formularzu dzisiaj od nowa można zadeklarować swoją obecność na imprezie Muchoborskiej. Mogą to zrobić osoby zarejestrowane! Jeśli chodzi o organizację:
O godzinie 18:00 zbieramy siÄ™ pod Uniwersytetem Ekonomicznym, przed budynkiem ‘Z’ – tym najwyższym, który rozpada siÄ™. MyÅ›limy, że to najlepsze miejsce, ponieważ kiedy podzielilibyÅ›my siÄ™ na kilka ekip potem mogÅ‚yby być problemy z dotarciem. Alkohol standardowo we wÅ‚asnym zakresie, sugerujemy zakupić soczki wysokoprocentowe. Przy sprzyjajÄ…cych warunkach pogodowych możemy rozpalić grilla, wiÄ™c osoby, które sÄ… zainteresowane tym pomysÅ‚em prosimy o wziÄ™cie kieÅ‚basek. Uczestników imprezy chcÄ…cych dotrzeć na wÅ‚asnÄ… rÄ™kÄ™ prosimy o skontaktowanie siÄ™ na gg: 3543291 bÄ…dź telefonicznie (telefony z wczoraj).
------
Jak dojechać pod UE:
Z PG? – tramwaj 4, wysiadacie przy Rondzie na PowstaÅ„ców ÅšlÄ…skich za UrzÄ™dem Pracy i kierujecie siÄ™ w stronÄ™ Åšlężnej.
Z Księże Wielkie – autobus 134 na KamiennÄ…
Z Psiego Pola – najpierw na Rondo Regana, potem 4.
Z Nowego Dworu – spotkajmy siÄ™ już na miejscu, nie opÅ‚aca siÄ™ jechać pod UE, ale na przystanku Muchobór Wielki gdzie jeździ 107, 119, 319 i 607.
-------
Z innych stron miasta na Muchobór - podjechać pod FAT albo na Krzyżówkę Nowy Dwór i z tych dwóch miejsc w przeciwne strony jeżdżą 107 i 119.
-------
W pomarańczowym okręgu jest przystanek, w zielonym natomiast dom.
Aha, możecie pisać w tym temacie, pisać nie spamować! xD
Wg nieoficjalnych wyliczeń na wczorajsze spotkanie przyszło ok 35 osób, liczymy, że i dziś frekwencja dopisze
Ostatnio zmieniony przez Lukaszprzy 2009-09-25, 22:40, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
a nie idzie zrobić tak, by każdy zobaczył kto będzie? i zaznacz jeszcze na mapie może najbliższe sklepy i do której są otwarte;P
Najlepiej niech każdy weźmie ze sobą odpowiednie ilości alko. Najbliższy sklep na Muchoborze mamy po drugiej strronie ulicy, ale jest on otwarty tylko do 21 ;\ Można oczywiście się w nim zaopatrzyć, ale nie wiem czy znajdzie Cie w nim wszystkie napoje %% które lubicie spożywać, a jest tego zapewne sporo
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Go¶æ, pamiÄ™taj jak piszesz
Ostatnio zmieniony przez pit3r 2009-09-24, 10:41, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Tak w ogóle to nie podałeś terminu imprezy (a spam na tym forum mnie przewyższa :D). A ja bym chciał tylko pochwalić, że fajnie to jest zorganizowane i choć mnie wczoraj nie było to po galerii widzę, że fajnie być musiało, a do tego - czy my nie mamy brzydkich dziewczyn na roku, bo żadnej nie widziałem? :P
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
a nie idzie zrobić tak, by każdy zobaczył kto będzie? i zaznacz jeszcze na mapie może najbliższe sklepy i do której są otwarte;P
Najlepiej niech każdy weźmie ze sobą odpowiednie ilości alko. Najbliższy sklep na Muchoborze mamy po drugiej strronie ulicy, ale jest on otwarty tylko do 21 ;\ Można oczywiście się w nim zaopatrzyć, ale nie wiem czy znajdzie Cie w nim wszystkie napoje %% które lubicie spożywać, a jest tego zapewne sporo
jakieś trunki to zakupię sobie wcześniej, ale nie będę biegał z innymi rzeczami:)
k.i.k.a., z powodu, że jest to zadupie jeździ tu mało autobusów, ale zawsze czymś dotrzesz... z FATu albo z Krzyżówki Nowy Dwór na Strzegomskiej w dzień dotrzesz:
FAT: 107,119,319,607 (107 i 119 kierunek Nowy Dwór)
Nowy Dwór Krzyżówka: 107, 119 (kierunek FAT)
Przez całą noc jeździ 241 ;)
Na stronie http://www.wroclaw.jakdojade.pl/ wystarczy wpisać Muchobór Wielki
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum