Ktoś chciałby się wcisnąć w mój i Mieszka termin na najbliższych zajęciach, tj. 22.03? Bo niestety z powodów logistyczno-transportowych się nie wyrobimy, a ktoś na pewno chciałby mieć to szybko z głowy, czyż nie?
_________________ Świat dzieli się na mądrych i głupich
Lecz głupi są silniejsi w głupocie
Niż mądrzy w swej mądrości
Dlatego głupcy zwyciężają
A mÄ…drzy uciekajÄ…
Prowadzący ponawia prośbę o przesłanie prezentacji na maila. Osoby, których prezentacje nie zostaną umieszczone na eportalu nie uzyskają zaliczenia :]
Warunki zaliczenia przedmiotu:
1) obecność (listy) - daje max 3.0
2) prezentacja - max 4.0
3) "rozmowa" z prowadzącym na tematy jego prezentacji z eportalu (powyżej 4.0)
jeśli coś źle zrozumiałem itp, to poprawcie ;)
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Prof. przewiduje zajęcia te oraz za tydzień (chociaż jego zdaniem te w tym tyg powinny być ostatnie). Prezentacje powinny odbywać się zgodnie z planem, jednak kilka osób nie wywiązało się ze swoich terminów - prezentacje te przejdą najprawdopodobniej na ostatnie zajęcia (zajęcia wydłużają się o jeszcze jeden tydzień). Po tym terminie nie będziecie mogli ich już przedstawić.
Przypominam, że podstawą zaliczenia przedmiotu jest albo obecność na zajęciach, albo przedstawienie prezentacji.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum