Jak teraz ktoś się rekrutuje na IwB to też czeka go straszliwy UE-test? :P
_________________ Świat dzieli się na mądrych i głupich
Lecz głupi są silniejsi w głupocie
Niż mądrzy w swej mądrości
Dlatego głupcy zwyciężają
A mÄ…drzy uciekajÄ…
Radzę jednak wziąć pod uwagę to, że program tych studiów aż tak bardzo nie różni się od naszego(zwłaszcza specjalność UI), a i żadna inna pani z dziekanatu nie będzie pomocna jak nasza ukochana Daga. Dlatego osobiście skłaniam się do pozostania i do tego też zachęcam wszystkich, którzy mają wątpliwości
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
pit3r, wątpliwości są od tego, żeby coś posprawdzać, podowiadywać się jak jest gdzie indziej albo co nas bardziej interesuje a potem te wątpliwości rozwiać i podjąć dobrą dla siebie samego decyzję :)
zynklu,
1. Tak, w dalszym ciÄ…gu
2. Z tego co wiem od tych, którzy już się próbowali logować to specjalizację trzeba określić przy logowaniu, a jest generalnie tak jak napisał shawzy
straszliwy UE-test hahahaah :D Ja jeśli zostanę, to raczej na tym kierunku a nie IwB i myślę, że wzięłabym specjalność e-biznes jeśli otworzą
E-biznes w zeszłym roku (tzn. tym bardzo wolno ostatnio mijającym) był otwarty, ale właśnie na IwB :D Może inaczej się to nazywało, ale po przedmiotach widać, że o podobnym, eee... profilu :P
_________________ Świat dzieli się na mądrych i głupich
Lecz głupi są silniejsi w głupocie
Niż mądrzy w swej mądrości
Dlatego głupcy zwyciężają
A mÄ…drzy uciekajÄ…
Ma ktoÅ› podobnÄ… sytuacjÄ™ jak ja, ze w zgloszeniu rekrutacyjnym nie ma podanej ani sredniej, ani informacji o tescie (jest napisane nie dotyczy) a przy dacie wynikow jest 27.07?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum