Spoko podaj mi swoje konto, to przeleję to co już mam, i podaj na forum niech reszta wpłaca tobie.. bo teraz najłatwiej jest się migać... a najłatwiej jest szukać od początku dziury w całym..
zróbmy tak: niech ludzie dalej Tobie przelewają, a ty mi dasz kasę w dniu obrony (bo wszyscy przychodzimy na 9:30 pewnie?), a ja pójdę kupić kwiaty
no i proszę napisz mi ile w końcu się zrzucamy?
dobra, ponieważ nikt oprócz mnie, Ciebie i Andrzeja się tutaj nie udziela to może ustalimy to w dniu obrony i wtedy zrobimy szybką zrzutkę, będzie najłatwiej
milka, nie zrozumieliśmy się. Ja nie neguję twoich pomysłów, tylko zabieramy się do tego od złej strony. Ja i jj09 nie czytaliśmy tej konferencji i w dalszym ciągu nie wiemy ile osób jest zainteresowanych składką na ten upominek (podejrzewam że ok 10). Nie padła też żadna propozycja na co te pieniądze zostaną wydane... poza bukietem kwiatów. Moje zastrzeżenia wzbudziła jedynie wysokość składki, bo uważam że jest lekko przesadzona oraz pomysł obdarowywania prezentami całej komisji. Jeśli już coś kupować to tylko promotorowi.
No więc tak, wysokość zrzutki w granicach 15-25 zł, proponuję 25 zł. Proponuję kupić kwiaty i przed obroną zrobić jakieś fajne zdjęcie grupowe i je błyskawicznie wywołać w jakimś większym formacie, wstawić w jakąś ładną ramkę i wręczyć je naszej pani razem z kwiatami. Z tą kasą co pozostanie z zrzutki można zrobić dwie rzeczy:
1) pójść razem na piwo opić obronę
2) dla tych co nie chcą/nie mogą nigdzie iść można oddać kasę w dniu obrony
przy okazji, na jaki numer konta przelać kasę? :)
Dobra, niech będzie taka propozycja jak pisze Lechu. Składka po 25 zł i ewentualny zwrot reszty (lub piwo) po obronie. Chyba że komuś nie odpowiada, to proszę się udzielać. Można kupić też jakąś ładną bombonierkę do kwiatów... z wywołaniem zdjęcia może być problem bo to zajmuje trochę czasu. Zwłaszcza jeśli jest kolejka...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum