Tia, ja mam na przykład. A tak nie powinno być? :P
_________________ Świat dzieli się na mądrych i głupich
Lecz głupi są silniejsi w głupocie
Niż mądrzy w swej mądrości
Dlatego głupcy zwyciężają
A mądrzy uciekają
DantePL
Doczy: 05 Pa 2009 Posty: 156 Otrzyma 40 piw(a)
Wysany: 2012-07-04, 00:35
Dobra, może grupa wsparcia Łyko albo ktoś kumaty mi podpowie:
15.07 wyjeżdżam sobie na urlopik i wszystko byłoby fajnie gdyby nie UE i cała "procedura rejestracji". Między 6. a 27. można składać dokumenty odnośnie rektuatacji na magisterkę. Skoro nie ma egzaminu żadnego ani rozmowy (kontynuacja kierunku), to w sumie wystarczyłoby raz pojechać z papierami ALE tu pojawiają się schody.
120 kilosów od wrocka jestem, daleko trochę, więc poprosiłem znajomego o załatwienie obiegówki ALE w bibliotece siedzą jakieś poPRLowskie dinozaury, które obiegówki NIE podpiszą, bo, lol, nie ma legitymacji studenckiej. No ok, to mógłbym jechać jakoś z tym, i załatwić całą obiegówkę, ALE nie załatwię np. domów studenckich bo rzekomo potrzeba indeksu, który będzie dopiero za 2 tygodnie, nie mówiąc kiedy Łyko podpis swój złoży + przy składaniu dokumentów potrzeba odpis licencjatu, który też nie wiadomo 'kiedy będzie'.
So, moi mili, jakieś sugestie, jak to wszystko załatwić (opcja "jechać 10 razy, po dwa podpisy" średnio mi się widzi)? Czy może mylę się i część dokumentów nie jest potrzebna i z marszu da się załatwić?
Fajnie by było jakby skomentował sytuację ktoś kto w przebubie mieszka/mieszkał i już załatwił całą procedurę.
NANABOZO
Doczy: 05 Pa 2009 Posty: 37 Otrzyma 3 piw(a)
Wysany: 2012-07-04, 10:00
Cytat:
Uwaga: Niezbędne jest dostarczenie odpisu dyplomu ukończenia studiów pierwszego stopnia bądź zaświadczenia o przeprowadzonym egzaminie dyplomowym, o ile kandydat nie otrzymał jeszcze odpisu dyplomu.
Jak załatwisz sobie to zaświadczenie to pewnie będziesz mógł papiery złożyć od 6 lipca, a dyplom sobie można odebrać w semestrze.
oskarX
Doczy: 10 Pa 2009 Posty: 184 Otrzyma 22 piw(a)
Wysany: 2012-07-05, 12:44
Ascon napisa/a:
Ktoś idzie może na analityka biznesu z kuźni kadr (zaocznie)?
chcialem isc na dzienne I stopień, (przy okazji kontynuować II stop. ekonoetrii) z 5powodów:
-AG to ierunek zamawiany
-80% przedmiotów będzie taka sama jak na ekonometrii, więc przepiszą i przepuszczą
-przyda sie łatwo zdobyty dodatkowy papier
-przydala by sie powtorka z przedmiotow nieco bardziej analitycznych
-"dodatkowe zajęcia (m.in. specjalistyczny język angielski, pakiety statystyczne, zajęcia prowadzone przez praktyków) – dostępne dla każdego studenta kierunku"
no ale niestety po raz kolejny władze uczelni rzucają łody pod nogi i nie wiedzieć czemu kolegium dziekańskie zabroniło rekrutować się na 2 kierunki. ;/
oskarX, na drugi kierunek można dopiero po 1 roku, za zgodą dziekana przy średniej min. 4.0 Nie mam pojęcia dlaczego tak ale zawsze można rozpocząć coś rok później
_________________ Gdy o łzę... uderza łza...
oskarX
Doczy: 10 Pa 2009 Posty: 184 Otrzyma 22 piw(a)
Wysany: 2012-07-05, 16:58
farbowanyanioł, wtedy drugi licencjat z AG skonczylibyśmy w wieku 26 lat , a druga magisterke w wieku 28 lat. Niestety bez sensu.
_________________ i przepuścili...
Rolf
Doczy: 06 Sie 2009 Posty: 110 Otrzyma 25 piw(a)
Wysany: 2012-07-10, 16:47
Czy ktoś prócz mnie też zapomniał o rekrutacji na drugi stopień ?
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum