A co to za numer Państwo dzisiaj wycięli, nie przychodząc na wykład? Dla mnie to właściwie żadna strata, ale miałem profesora na Matematyce, który, gdy studenci coś takiego zrobili, wykładał przez bite 1,5 godziny, po czym tydzień później kazał studentom uzupełnić notatki... Konsekwencje dla Państwa aż tak dotkliwe nie będą, ale obawiam się, że w tej sytuacji może się nie udać przeprowadzenie zerówki, którą planowałem na ostatnim wykładzie.
Pozdrawiam
Paweł Kuśmierczyk
Re:
Cytat:
Witam,
z tej strony Łukasz Przysucha, starosta informatyki. Dnia wczorajszego w godzinach porannych napisałem do Pana maila przypominającego o dzisiejszych godzinach rektorskich dla całego I roku II stopnia (pomiędzy 11:30-13:00). W tym czasie odbywało się spotkanie studentów naszych grup z dziekanem prof. Józefem Dziechciarzem. Dotyczyło ono wyboru specjalizacji na kolejne 2 lata.
Nie moesz pisa nowych tematw Moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum