Przypominam osobom, ktorym niewiele zabraklo do zaliczenia (np. 1 punkt), ze maja szanse "nadrobic" punktami z aktywnosci - ale zostaly juz tylko jedne zajecia, na ktorych bedzie taka mozliwosc.
Osoby, ktore nie zaliczyly czeka oczywiscie poprawka w terminie sesji poprawkowej. Dokladna date podam w terminie pozniejszym
pozdrawiam.
Anna Bebel
PaweÅ‚ KuÅ›mierczyk w dniu sobota, 12 styczeÅ„ 2013, 18:15 napisaÅ‚(a) napisa³/a:
Ale są jeszcze te ćwiczenia ze mną, w czasie których studenci też mogliby zdobywać punkty z aktywności. Co z nimi?
Anna Bebel w dniu poniedziaÅ‚ek, 14 styczeÅ„ 2013, 10:15 napisaÅ‚(a) napisa³/a:
W takim razie maja Panstwo jeszcze dwie okazje do zdobycia punktow z aktywnosci - wyklad, na ktorym rozwiaza Panstwo liste 10 i nasze cwiczenia z lista 11
Dobrzy ludzie :P. Znaczy będzie z 10 zadań, więc co najmniej 3 osoby mają szansę na poprawę ćwiczeń :). Powodzenia :P.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum