Forum studentów informatyki UE Wrocław Strona Gwna

Poprzedni temat «» Nastpny temat
SPAM!
Autor Wiadomo
the_caroline 
I am not.

Doczya: 06 Sie 2009
Otrzyma 9 piw(a)
Wysany: 2009-09-25, 21:28   SPAM!

dzień dobry
bardzo z góry przepraszam za ten temat osoby które się o to zdenerwują, ale ja już nie mogę.
naprawdę, nie mam nic do spamu, bo sama spamowałam ale teraz to się zaczyna robić wkurzające. człowiek chce dowiedzieć się czegoś ważnego o wuefie albo innym planie zajęć a musi przeczytać tysiąc postów nie na temat zanim odkryje wartosciowa informację.

dlatego chciałam prosic admina i moderatora, a przede wszystkim użytkowników o ogarnięcie się i podjęcie jakichś środków w celu zapobiegania zaśmiecania forum.

pzdr :)

Wywietl szczegy
farbowanyaniol 

Doczya: 10 Sie 2009
Otrzyma 233 piw(a)
Skd: Wrocław
Wysany: 2009-09-25, 21:31   

ja już podjęłam ku temu odpowiednie kroki aczkolwiek czekam na decyzję moderatora :)

pit3r 
mistrzu

Doczy: 04 Sie 2009
Otrzyma 73 piw(a)
Skd: Mielec/Wrocław
Wysany: 2009-09-25, 21:34   Re: SPAM!

the_caroline napisa/a:
dzień dobry
bardzo z góry przepraszam za ten temat osoby które się o to zdenerwują, ale ja już nie mogę.
naprawdę, nie mam nic do spamu, bo sama spamowałam ale teraz to się zaczyna robić wkurzające. człowiek chce dowiedzieć się czegoś ważnego o wuefie albo innym planie zajęć a musi przeczytać tysiąc postów nie na temat zanim odkryje wartosciowa informację.

dlatego chciałam prosic admina i moderatora, a przede wszystkim użytkowników o ogarnięcie się i podjęcie jakichś środków w celu zapobiegania zaśmiecania forum.

polać Jej ! masz u mnie browara jeśli się to powiedzie ;)

Go, pamiętaj jak piszesz
Postaw piwo autorowi tego posta

farbowanyaniol 

Otrzyma 233 piw(a)
Wysany: 2009-09-25, 21:35   

pit3r napisa/a:
the_caroline napisał/a:
dzień dobry

polać Jej ! masz u mnie browara jeśli się to powiedzie ;)

I to jest właśnie przykład spamowania.

the_caroline 
I am not.

Doczya: 06 Sie 2009
Otrzyma 9 piw(a)
Wysany: 2009-09-25, 21:39   

dobra, dajcie spokój z tym wytykaniem sobie kto spamuje, a kto nie. założyłam ten temat żeby zwrócić uwagę na problem, a nie zrobić listę kto spamuje, a kto nie. pomyślmy nad rozwiązaniem, c'mon ppl.

farbowanyaniol 

Otrzyma 233 piw(a)
Wysany: 2009-09-25, 21:41   

No to ja już napisałam. Mnie też to zaczyna denerwować, jak np. w temacie o wf-ie robi się dyskusja o analizie, albo w planu lekcji o imprezie. Jako przedstawiciel spamerów zgłosiłam się do moderatora i będę adminem od usuwania spamu. Tak więc przykro mi, ale era spamera idzie do off-topicu. Jak mnie przyjmą na to stanowisko oczywiście.

quver 
Pan Siara

Doczy: 18 Wrz 2009
Otrzyma 4 piw(a)
Skd: Bresalu - Gleiwitz
Wysany: 2009-09-25, 21:53   

Jeżeli administracja da mi moderatora i ktoś powie mi jakie są ustalenia co do moderacji (usuwamy czy przenosimy) to chętnie pomogę

farbowanyaniol 

Otrzyma 233 piw(a)
Wysany: 2009-09-25, 22:06   

quver, przenosimy. Chłopcy/Mężczyźni (nie wiem jak się teraz należy o Was zwracać) są w trakcie obmyśleń przebudowy forum. Jak masz jakieś pomysły to napisz Łukaszowi, na pewno się ucieszy. Ja dostanę moderatora od poniedziałku, więc akcja anty-spmaer będzie rozpoczęta.

quver 
Pan Siara

Doczy: 18 Wrz 2009
Otrzyma 4 piw(a)
Skd: Bresalu - Gleiwitz
Wysany: 2009-09-27, 01:20   

Tu przydałby się jakiś inny skrypt niż forum.. coś a'la mikroblogging... żeby komentarze odnosiły się do danej wypowiedzi i problem spamu by zniknął automatycznie

Lukaszprzy 
Administrator
Starosta roku

Doczy: 01 Sie 2009
Otrzyma 65 piw(a)
Wysany: 2009-09-27, 11:06   

quver, takie coś jak na ii.yebood.com :) - system browców, liściów i komentarzy... może w przyszłości :P

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Nie moesz zacza plikw na tym forum
Moesz ciga zaczniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: