Forum studentów informatyki UE Wrocław Strona Gwna

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Terminy EDIF
Autor Wiadomo
Lukaszprzy 
Administrator
Starosta roku

Doczy: 01 Sie 2009
Otrzyma 65 piw(a)
Skd: Wrocław
Wysany: 2013-01-22, 18:18   Terminy EDIF

Jak już zauważyliście bardzo ciężko cokolwiek ustalić Martą. Chyba Rybicki był nawet bardziej ogarnięty :mrgreen:
Prosiła o przekazanie informacji dotyczącej terminów:
- poprawa ćwiczeń/laborek - jutro na wykładzie. Wyniki wyśle do 13:00 ... i od tej oceny będzie zależało jutrzejsze przyjście na wykład...
poza tym powiedziała, że musi zrobić zaliczenie wykładu i odbędzie się ono w czwartek, bądź w piątek. Więcej informacji prześle nam wkrótce.

agnieszkaosw 

Doczya: 16 Sie 2009
Otrzyma 90 piw(a)
Wysany: 2013-01-22, 19:01   

wyniki do 13, a wykład o 14. boooska jest

p2mgrup 

Doczy: 06 Mar 2010
Otrzyma 57 piw(a)
Skd: Kłodzko
Wysany: 2013-01-22, 19:06   

ciekawe jak wygladac bedzie poprawa z lab w sali wykladowej ;o
Postaw piwo autorowi tego posta

Masjesz 

Doczy: 05 Pa 2011
Otrzyma 41 piw(a)
Skd: Nysa- szukaj we wro
Wysany: 2013-01-22, 19:09   

otworzy ci swój komputer i będziesz musiał jebnąć test DF na szpontanie ;)

Wywietl szczegy
Kenzi 
Absinth Drinker

Doczy: 06 Wrz 2009
Otrzyma 117 piw(a)
Skd: Oborniki Śląskie
Wysany: 2013-01-22, 19:18   

Serio? Mi na tych samych zajęciach powiedziała, że chce jutro dawać już wpisy, a patrząc, że jest jedna wspólna ocena z wykładu, ćwiczeń i laborek... To ja już nic nie wiem :S.
"Mój boże, to Piasek!"

Lukaszprzy 
Administrator
Starosta roku

Doczy: 01 Sie 2009
Otrzyma 65 piw(a)
Wysany: 2013-01-22, 19:25   re:

no widzisz... cała Marta... ona sama nie wie czego chce... jeszcze tak ciężko z nikim się nie współpracowało podczas ostatnich 4 lat ;)

perelka 

Doczya: 02 Pa 2009
Otrzyma 21 piw(a)
Wysany: 2013-01-22, 19:38   

W tej chwili to jakieś żarty, zaliczenie zapowiada się tydzień wcześniej jakby nie wiedziała, możesz jej powiedzieć że może się przygotować na wiele popraw, bo nie mamy się kiedy uczyć może jej się odechce...Z reszta ciekawe co ona tam może chcieć dać, takich jazd się nie robi...Nikt w ciągu 1 dnia nie ogarnie całego materiału, chociaż zeszyt żeby móc mieć, choć i to raczej niewiele da...

p2mgrup 

Otrzyma 57 piw(a)
Wysany: 2013-01-22, 19:41   

perelka, jakbys niewiedziala to od przynajmniej tygodnia jest wersja ze zaliczenie ma byc w piatek 25.01.2013 wiec ja tam nie widze problemu z tego powodu.. a gadanie ze moze sie przygotowac na wiele popraw do prowadzacego przedmiot to dopiero uznaje jako zart, trzeba i tak jej podziekowac ze daje takie zaliczenia i ewentualnie podobne poprawy a nie uwala ludzi jak chce - gdyz ten przedmiot jest wspaniala okazja do takiego wlasnie dzialania...

perelka 

Otrzyma 21 piw(a)
Wysany: 2013-01-22, 19:48   

To ciekawe bo naszej grupie podawała nieco inną wersję po ostatnich labkach, jak jesteś taki chętny to pisz, ja uważam że i tak można by ją jakoś przekonać...A pomysł z zasugerowaniem jej tego wziął się stąd, że sama mówiła, że może wymięknąć od popraw...

pit3r 
mistrzu

Doczy: 04 Sie 2009
Otrzyma 73 piw(a)
Skd: Mielec/Wrocław
Wysany: 2013-01-22, 19:50   

Kenzi, jestem jak najbardziej za wpisami :-D
A jeżeli nie da nam wyjścia i będzie chciała zrobić to zaliczenie, to moim zdaniem piątek dobry pomysł, bo wtedy i będziemy więcej pamiętać z tego co było do tej pory(choćby z projektów) i będzie tym samym mniej do powtórzenia.

Go, pamiętaj jak piszesz

perelka 

Otrzyma 21 piw(a)
Wysany: 2013-01-22, 19:57   

Może i być czwartek bez różnicy już jak i tak będziemy na uczelni, tylko miejmy chociaż zeszyty i bez tego zadania 8 z projektów...dosłownie brak słów...

p2mgrup 

Otrzyma 57 piw(a)
Wysany: 2013-01-22, 19:58   

oczywiscie ze napisze bo ja sie nie spinam jak Ty:) jak juz mowila wiele razy i wszystkim grupom i Łukaszowi ze ona MUSI zrobic zaliczenie wykladu!

milka 

Doczya: 31 Pa 2009
Otrzyma 55 piw(a)
Wysany: 2013-01-22, 19:58   

Wysłałam właśnie do prowadzącej mail o następującej treści:

Witam serdecznie,

w imieniu obu grup IiE proszę, w miarę możliwości, o wysłanie nam dzisiaj wyników z kolokwium z laboratorii, gdyż jutro w tym czasie mamy egzamin z ekonomii matematycznej i nie będziemy mieli możliwości sprawdzenia wyników, a tym bardziej na powtórzenie materiału potrzebnego na poprawę. Na wyniki z projektów możemy poczekać do jutra. Prosimy również o informację w jakiej formie będzie poprawa laboratoriów w sali wykładowej?

Odnośnie zaliczenia wykładu: prosimy o sprecyzowanie zakresu materiału oraz wymagań i formy (czy to będę zadania teoretyczne czy zadania do policzenia? oraz z której części, z tej którą pisaliśmy na ćwiczeniach, czy z projektu (portfele)?). Co do terminu dokładniejsze ustalenia podamy jutro. Obawiamy się, że nie będziemy w stanie przygotować się w tak krótkim czasie, gdyż mamy również inne rzeczy do zaliczeń, tym bardziej że termin grupa 8 poznała dziś.

Pozdrawiam,

jutro będziemy ustalać co z tym wykładem.
btw, zapoznałam się również z regulaminem studiów podanym na stronie UE:

1. Zaliczeń zajęć dokonuje nauczyciel akademicki prowadzący zajęcia z danego przedmiotu, a w szczególnych sytuacjach (w razie choroby, wyjazdu itp.) inna osoba wyznaczona przez kierownika katedry. Terminy zaliczeniowych prac kontrolnych powinny być podawane do wiadomości studentów z co najmniej dwutygodniowym wyprzedzeniem.

więc jest opcja że możemy odwlec to na przyszły tydzień, ale:

2. Wszystkie zaliczenia ćwiczeń i innych form zajęć przewidzianych w planie studiów student powinien uzyskać nie później niż w ostatnim dniu zajęć w semestrze (w terminie podstawowym). Nieuzyskanie zaliczenia w terminie podstawowym skutkuje niedostateczną oceną łączną w terminie podstawowym.

więc nie wiem czy w ogóle powinniśmy to pisać.

nic 
Lubiąca Słoneczniki

Doczya: 20 Gru 2009
Otrzyma 17 piw(a)
Wysany: 2013-01-22, 19:59   

pit3r, pomysł jest zły:) w piątek nie wszyscy mają na to czas, rozmawialiśmy z nią dzisiaj i wiele osób się sprzeciwiło pisaniu w piątek, póki co opcja jest czwartkowa. p2mgrup, ciekawa jestem skąd masz takie informacje:) próbowałam się czegoś dzisiaj dowiedzieć i nikt nic nie wiedział a tu proszę:)

p2mgrup 

Otrzyma 57 piw(a)
Wysany: 2013-01-22, 20:01   

od tygodnia Łukasz o tym wspominał tylko nie bylo dokladnego terminu czy to czwartek czy piatek ;)

Wywietl szczegy
Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Nie moesz zacza plikw na tym forum
Moesz ciga zaczniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych