Wiek: 37 Doczy: 05 Pa 2011 Posty: 159 Otrzyma 41 piw(a) Skd: Nysa- szukaj we wro
Wysany: 2013-01-23, 13:27
evens napisa/a:
Masjesz napisa/a:
Żeby sprawdzić dokładnie i szczegółowo zawartość mojego projektu kiedy był robiony, z jakich danych skorzystałem czy sa aktualne itp, to miała cały wieczór, ale żeby podać wyniki to już czasu brak
sesja sie jeszcze nie zaczela, a ty chcialbys miec juz wszystko zaliczone, jaki ambitny :D
Nie, najlepiej kolejny rok w plecy bo zdenerwowałem prowadzącą
To zmienia człowieka
Okej, odj*bała :P. Nikt nie napisał, to ja napiszę, co następuje:
1. ABY ZALICZYĆ CAŁY EDIF, TRZEBA NAPISAĆ KOŁO Z WYKŁADU. Odbędzie się on w TEN PIĄTEK (25.01.2013 r.), jednak jeszcze nie wiadomo o której godzinie - zależy od wolnej sali, podobno ma dać znać mailem jutro. (gratuluję strajku kolejarzy w ten sam dzień!)
2. Każda osoba, która ma MINIMUM 4.0 z ćwiczeń i minimum 4.0 z laborek ma zwolnienie z tego egzaminu - dostaje średnią ocen zaokrągloną na korzyść studenta (podobno).
3. Zakres materiału: CAŁY MATERIAŁ PIERWSZEGO KOLOKWIUM I PROJEKTU. Podobno może być też teoria. Ale wg tego, co powiedziała, ma nadzieję, że ostatni raz pojawi się wtedy na uczelni, czyli chce niby wszystkich puścić. No ale jak to wygląda u niej to wszyscy wiemy... :S.
Edit: okej, napisał przede mną jak widzę, ale mało :P.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Powiedziała może do której godziny wyśle informacje o godzinie?
Nie, kurna, jak zwykle NIE POWIEDZIAŁA, a jeśli by powiedziała, to 4 osobom, każdej coś innego. A Ty się, Bienio ciesz, bo przez chwilę miałeś 2.0 z projektu, zanim sobie przypomniała jak wyglądasz, tak nie ogarnia...
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Osoby, które nie zaliczyły kolokwium z laboratoriów w ramach poprawy
rozwiążą przesłane w załączniku zadania. Pliki z odpowiedziami
należy
przesłać do czwartku na maila marta.dziechciarz@ue.wroc.pl.
Marta Dziechciarz
Cytat:
Egzamin: pištek (25.01), godz. 11.00 12.30, sala 214A.
Na egzamin można przynieć:
- kartkę z wzorami,
- kalkulator,
- tablice.
Oceny mogš mieć przepisane osoby, które majš przynajmniej ocenę dobrš
z
ćwiczeń i z laboratoriów. Osoby, które majš oceny 3 i 3,5 muszš
przystšpić
do egzaminu. W załšczeniu przesyłam zakres materiału.
Jak komuś się przyda ta informacja, to pisałam do niej czy możemy przyjść jutro na zaliczenie, jeżeli mamy niezaliczone ćwiczenia, bo nie oddaliśmy projektu. Odpisała, że jeżeli zdążymy jej go przysłać do końca dnia, to zaprasza.
agnieszkaosw
Doczya: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma 90 piw(a)
Wysany: 2013-01-25, 13:49
Pani Marta serdecznie się dzisiaj wypowiadała o osobie, która wysyłała do niej maile, próbując wymusić na niej zmianę terminów i szybsze przesyłanie wyników.
Ja też serdecznie pozdrawiam, zwłaszcza,że odzywali się Ci, którzy mieli "największy" z nas wszystkich interes w wymuszaniu na niej czegokolwiek.
Nie wiem, czy zdamy czy nie ale dobrze,że jest tak miła,że ta sytuacja nie odbiła się bardziej na nas - piszących.
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum