Wys³any: 2013-04-08, 10:59 RozkÅ‚ad zajęć + pakiet wiedzy
Cytat:
Witam,
W załączniku przesyłam zestawienie dotychczasowych Państwa osiągnięć oraz pakiet wiedzy na zajęcia obejmujące temat analizy kluczowych czynników sukcesu.
Osoby, które nie widzą się na listach wyników lub mają coś nie zaliczone proszę o kontakt w celu umówienia się na kolejną rundę.
Proszę również pamiętać, że na zajęciach omawiających kluczowe czynniki sukcesu będziemy mieli gościa.
agnieszkaosw, nic się nie zgadza. Byłam na tych zajęciach. i zgodnie z tym co ponoć wysyłałaś to miało się wszystko przesunąć o tydzień. Czy jest w takim razie ktoś kto wie co mamy przygotować na środę (czyli pojutrze!)?
_________________ Ważniejsze od tego co dajemy jest to, z czego potrafimy zrezygnować.
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2013-04-08, 23:53
Cytat:
Witam,
W załączniku przesyłam zestawienie dotychczasowych Państwa osiągnięć oraz pakiet wiedzy na zajęcia obejmujące temat analizy kluczowych czynników sukcesu.
Osoby, które nie widzą się na listach wyników lub mają coś nie zaliczone proszę o kontakt w celu umówienia się na kolejną rundę.
Proszę również pamiętać, że na zajęciach omawiających kluczowe czynniki sukcesu będziemy mieli gościa.
Gr9:
17.04.2013 – Analiza kluczowych czynników sukcesu
08.05.2013 – Macierz BCG / Macierz McKinsey’a
08.05.2013 – Termin oddania projektu
Pozdrawiam,
Rafał Trzaska.
Cytat:
Dzień dobry!
Tydzień temu pisałam do Pana w celu odwołania zajęć w tygodniu po świętach i z tego co pamiętam, mówił Pan,że mamy wziąć pod uwagę, że nam się harmonogram "przesunie", rozumiem że ta wersja którą nam Pan dzisiaj przesłał, jest już po "przesunięciu"?
Pozdrawiam,
Agnieszka Lisik
Cytat:
Witam,
tak, mail z dzisiaj uwzględnia przesuniecie zajęć.
GR9
to stary harmonogram:
20.02.2013 – Organizacja kursu / SzkoÅ‚y strategii
06.03.2013 – Test zaliczeniowy / Analiza 5 siÅ‚ Portera
20.03.2013 – Analiza SWOT / Cykl życia produktu
03.04.2013 – Analiza kluczowych czynników sukcesu
17.04.2013 – Macierz BCG / Macierz McKinsey’a
a to nowy:
20.02.2013 – Organizacja kursu / SzkoÅ‚y strategii
06.03.2013 – Test zaliczeniowy / Analiza 5 siÅ‚ Portera
17.04.2013 – Analiza kluczowych czynników sukcesu
08.05.2013 – Macierz BCG / Macierz McKinsey’a
nic, proszę bardzo - dowody na to,że raczej wszystko się zgadza.
I co ja za to mogę? Mam się kłócić z prowadzącym?
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum