Kajt90, coś więcej o seminarium? na podstawach php prowadził bardzo dobrze
Wystarczy, że podam przykład - miesiąc przed oddaniem pracy miałem już cały licencjat, oddałem mu do sprawdzenia, jedną z zyliardów rzeczy jakie tam zmienił to był wstęp. Poprawiał go kilka razy, za każdym razem coś mu nie pasowalo. W końcu sam napisał mi cały wstęp na jakieś 2 strony. Jakiś czas później chyba zapomniał że to on mi go pisał, pokreślił go całego, powiedział że jest źle.
To chyba teraz wypis podany od shawnzy wygląda tak:
Analiza danych ankietowych - Cyprian Kozyra
Analiza koniunktury gospodarczej - Grzegorz Kowalewski- kiedyś EM miała i nudne jak flaki z olejem
Efektywne zarządzanie informatyką w firmie - Mirosław Dyczkowski Etyka e-biznesu - Beata Butryn Inteligencja obliczeniowa - metody i aplikacje - Jerzy Korczak Internet w logistyce - Maciej Laska- ciekawy przedmiot, ale możliwe, że nie fajny prowadzący
Pozycjonowanie serwisów internetowych - Maciej Laska-ciekawy przedmiot, ale możliwe, że nie fajny prowadzący
Standardy i metody oceniania interfejsu człowiek-komputer - Helena Dudycz - wygląda na dośc ciężki przedmiot, a ta Pani wymagająca
Środowisko web 2.0 - Łukasz Łysik- spoko prowadzący, choć nie wiem czy to będzie coś ciekawego...
Teatr Wiedzy - Kazimierz Perechuda- brzmi 'ciekawie', nie znam prowadzącego
Technologie informacyjne w administracji publicznej - Barbara Łukasik-Makowska Telepraca - Krzysztof Hauke- spoko prowadzący
Zdalne nauczanie i technologie multimedialne - Krzysztof Hauke- spoko prowadzący
My teraz mamy na semestrze "Interakcję człowiek-komputer" z Dudycz (czyli dokładnie to, co tutaj macie jako "Standardy i metody oceniania interfejsu człowiek-komputer") i to jest banalne, że śmiech na sali :D
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum