Uzgodniliśmy z prowadzącą, że poprawa z AW odbędzie się w tygodniu pomiędzy 17-23 czerwca ze względu na wcześniejsze egzaminy. Jest to jedyny możliwy termin, który wypada podczas regulaminowej sesji egzaminacyjnej. Nie ma kolejnych możliwości przekładania
spoko, odezwie się jak będzie wiedziała kiedy ma wolne przesłała mi kilka maili i jest zła, że ludzie ją spamują pytaniami o termin, także nie piszcie już do niej
Jednak pomimo wczesniejszych sugestii nie ma mozliwosci zrobienia poprawy we wtorek, przesylam tresc maila od BZ:
Cytat:
Szanowni Państwo.
z uwagi na to, że organizujemy dodatkowe wykłady w ramach działalności edukacyjnej Polskiego Towarzystwa Statystycznego (trochę jest zamieszania w związku z terminami) i ostatecznie, uwzględniając plan tych wykładów, terminem poprawy z analizy wielowymiarowej byłby 19 czerwca godzina 11:00, wpisy byłyby tego samego dnia. Proszę o podanie tego wszystkim zainteresowanym. Salę podam Państwu może jutro, jak tylko się dodzwonię do Działu Nauczania. Na poprawę mogą przyjść wszyscy, którzy mają średnią z projektów co najmniej 4.0 (jutro sprawdzę trzeci projekt i prześlę oceny) oraz osoby, które usprawiedliwiły nieobecność na kolokwium.
Pozdrawiam,
Beata Zmyślona
Szanowni Państwo,
dostaję ciągle maile, że ktoś coś sobie planował tak a nie inaczej. To jest bardzo dziwna sytuacja, że studenci studiów dziennych planują sobie wyjazdy podczas sesji. To jest jakieś nieporozumienie.
Niech zatem terminem kolokwium będzie 18 czerwca o 11:00 - ten termin jest dla mnie dużo mniej wygodnym terminem niż termin 19 czerwca. Nie chcę już dostawać w tej sprawie żadnych maili, nie biorę już pod uwagę Państwa wyjazdów lub pracy, jesteście na studiach dziennych!
Jutro szczegółowo podam, kto może przystąpić do poprawy.
Kilka osób nie przysłało mi projektów z analizy skupień, kilka ma zaległości w związku z wcześniejszymi projektami.
Jeśli ktoś chciałby dostać wpis to jest to możliwe w dniach:
- 12 czerwca o godzinie 12:00 pokój 410 Z (pokój pana dr Kozyry)
- 20 czerwca o godzinie 12:00 pokój 416Z
- 19 czerwca o godzinie 13:00 pokój 416Z
- ewentualnie 27 czerwca, koło godziny 10:30 pokój 416 Z - tutaj musiałabym się domówić konktetnie
Proszę o maile, kiedy chcecie Państwo przyjść.
Wiek: 37 Doczy: 05 Pa 2011 Posty: 159 Otrzyma 41 piw(a) Skd: Nysa- szukaj we wro
Wysany: 2013-06-12, 10:44
Lukaszprzy napisa/a:
Cytat:
Szanowni Państwo,
dostaję ciągle maile, że ktoś coś sobie planował tak a nie inaczej. To jest bardzo dziwna sytuacja, że studenci studiów dziennych planują sobie wyjazdy podczas sesji. To jest jakieś nieporozumienie.
Pozdrawiam,
Beata Zmyślona
a to ze studenci studiow dziennych maja egzamin w sobote to juz ku*** nie problem? ciagle tylko mozna slyszec jacy to studenci sa ble i w ogole. Niech sie lepiej ciesza ze studenci/absolwenci po ue maja prace a nie wyjezdzaja za granice.
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum