Forum studentów informatyki UE Wrocław Strona Gwna

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Poprawa termin
Autor Wiadomo
Koordynator 

Doczy: 23 Wrz 2009
Otrzyma 53 piw(a)
Wysany: 2013-06-12, 13:39   

A jak ja chce pisać 19stego bo mam wyjebane, że Masjesz chce sobie na koncert jechać to też mam do niej maile wysyłać?
Postaw piwo autorowi tego posta

Masjesz 

Doczy: 05 Pa 2011
Otrzyma 41 piw(a)
Skd: Nysa- szukaj we wro
Wysany: 2013-06-12, 13:58   

Koordynator napisa/a:
A jak ja chce pisać 19stego bo mam wyjebane, że Masjesz chce sobie na koncert jechać to też mam do niej maile wysyłać?

możesz mnie w mordę lać :)

Mlody

Doczy: 04 Pa 2009
Otrzyma 1 piw(a)
Wysany: 2013-06-12, 15:13   

To ja sie podlacze z tym laniem :-D I ogolnie gratuluje wysylania maili prowadzacym, oby tak dalej.

scarface

Doczy: 05 Pa 2009
Otrzyma 5 piw(a)
Skd: Cz-wa
Wysany: 2013-06-12, 15:17   

mesjasz gratuluję :D wygrywasz talon na balon ode mnie. Nie obiecuj z tym laniem w mordę bo możesz zarobić i Ci będzie wtedy głupio.

Sav1ola

Doczy: 06 Sie 2009
Otrzyma 14 piw(a)
Wysany: 2013-06-12, 15:28   

A z drugiej strony jestem ciekawy, co się będzie z tym wiązało...

" ten termin jest dla mnie dużo mniej wygodnym terminem niż termin 19 czerwca. "

Kenzi 
Absinth Drinker

Doczy: 06 Wrz 2009
Otrzyma 117 piw(a)
Skd: Oborniki Śląskie
Wysany: 2013-06-12, 16:00   

Wiem, że jesteś nowy, ale zasada jest od milionów lat ta sama: maile do prowadzących pisze Łukasz. Ewentualnie starostowie. Bo zarówno resztę grupy, jak i prowadzącego niekoniecznie obchodzi czy 19-go czerwca masz pogrzeb, okres czy pierwszą w życiu randkę. Kobieta robi łaskę, że zrobiła termin dodatkowy, a jedyne co potraficie robić to wybrzydzać. Jesteście studentami studiów dziennych, więc od poniedziałku do piątku (a w czasie sesji i w soboty) do 28. czerwca włącznie macie być dyspozycyjni, a jak nie - dla takich frajerów jest wrzesień. Miłego dnia.
"Mój boże, to Piasek!"

Wywietl szczegy
bienio 

Doczy: 14 Sie 2009
Otrzyma 25 piw(a)
Skd: Kochcice
Wysany: 2013-06-12, 16:36   

Przecież Masjesz nie jest nowy

Masjesz 

Otrzyma 41 piw(a)
Wysany: 2013-06-12, 18:03   

A tak w ogóle, to jaki ma być materiał na poprawę? Pamiętam coś, że bez analizy skupień, ale co tam jeszcze?

agnieszkaosw 

Doczya: 16 Sie 2009
Otrzyma 90 piw(a)
Wysany: 2013-06-12, 18:40   

Sav1ola, Ty też piszesz ?

pit3r 
mistrzu

Doczy: 04 Sie 2009
Otrzyma 73 piw(a)
Skd: Mielec/Wrocław
Wysany: 2013-06-12, 18:45   

Masjesz, ja mam już zaliczenie i temat mnie bezpośrednio nie dotyczy, ale jak widzę powtarzające się tego typu sytuacje, a jest ich co semestr całe mnóstwo, to nie mogę nie skomentować.
Powiedz tylko czy odpowiedź prowadzącej zmieniła Twoje życie? Czego się po niej spodziewałeś? Zmiany terminu zaliczenia? Wiele osób ze względu na egzaminy odkłada dużo ważniejsze sprawy niż wyjazd na koncert i jakoś z tym żyją. Sam musisz zdecydować co potraktować bardziej priorytetowo, a nie mieszać w głowie prowadzącej ;-)

Go, pamiętaj jak piszesz

clo

Otrzyma 16 piw(a)
Wysany: 2013-06-12, 19:54   

Masjesz napisa/a:
A tak w ogóle, to jaki ma być materiał na poprawę? Pamiętam coś, że bez analizy skupień, ale co tam jeszcze?

Co ty masz w bani człowieku to ja nie wiem. Napisałeś jej chociaż co to za zespół? Może się zajara i pojedzie z tobą. Babka nam daje jeden termin, chociaż nie musi a ty jeszcze kurwa wymyślasz i to w imieniu całego roku. Weź przejdź na indywidualny tok studiów albo wybłagaj dziekana o utworzenie osobnego roku specjalnie dla ciebie, wtedy jak będziesz wkurwiał prowadzących to tylko ty poniesiesz konsekwencje.
 Autor postu otrzyma 1 piw(a)

Wywietl szczegy
Wicej szczegw
Wystawiono 1 piw(a):
timebomb
Masjesz 

Otrzyma 41 piw(a)
Wysany: 2013-06-12, 20:03   

pit3r napisa/a:
Masjesz, ja mam już zaliczenie i temat mnie bezpośrednio nie dotyczy, ale jak widzę powtarzające się tego typu sytuacje, a jest ich co semestr całe mnóstwo, to nie mogę nie skomentować.
Powiedz tylko czy odpowiedź prowadzącej zmieniła Twoje życie? Czego się po niej spodziewałeś? Zmiany terminu zaliczenia? Wiele osób ze względu na egzaminy odkłada dużo ważniejsze sprawy niż wyjazd na koncert i jakoś z tym żyją. Sam musisz zdecydować co potraktować bardziej priorytetowo, a nie mieszać w głowie prowadzącej ;-)

Powiem tak, jakby nie mogła to by nie zmieniła terminu i by napisała: jak się Panu nie podoba, to zostaje wrzesień. Proste i nie kłóciłbym bym się. Gdybym uczelnię traktował priorytetowo, już dawno byłbym mgr i zapomniałbym co to studiowanie. A tak na razie najważniejsza jest dla mnie rozrywka. Jeżeli prowadząca godzi się zmienić termin, bo mi nie odpowiada- to chyba wypada mi się cieszyć. Swoją drogą nie rozumiem takiego poruszenia przez to- ani to nikomu nie przeszkadza, że jest inny termin, ani nikt za to nie zapłaci. Więc w ogóle w czym problem jest? :shock:

Koordynator 

Otrzyma 53 piw(a)
Wysany: 2013-06-12, 20:12   

p2mgrup 

Doczy: 06 Mar 2010
Otrzyma 57 piw(a)
Skd: Kłodzko
Wysany: 2013-06-12, 20:23   

po Waszej sytuacji z analiza, pozniej edif'em gdzie tez byly wysylane maile nie od Łukasza, dziwie się ze jeszcze macie do kogos pretensje. Po prostu kazdy walczy o to by jemu bylo dobrze - nie wazne czy mniej czy bardziej szkodliwie w stosunku do calej grupy. Inni robia dodatkowe projekty zeby miec 5tke z danego przedmiotu majac z kolokwium 3,5 czy 4 i jakos nikt o tym nie pisze a tez dbaja o swoj interes kosztem reszty, ktorzy walcza o stypendium a dostali z kola np 4,5 i nie wiedza o mozliwosci robienia projektu na wyzsza ocene. Tez to nie jest fair. Moge sie zalozyc ze 80% z Was kiedyś na studiach/w zyciu zalatwialo swoja sprawe z wykladowca/przelozonym indywidualnie a nie prosilo lukasza by za niego zalatwil ta sprawe. Moze gdyby to byla inna osoba niz Beatka - wiecznie sie spinajaca o wszystko nie byloby tej calej akcji no ale kurde.. dajcie troche na wstrzymanie, tym bardziej ze macie ten termin.

perelka 

Doczya: 02 Pa 2009
Otrzyma 21 piw(a)
Skd: Wrocław
Wysany: 2013-06-12, 20:41   

Hmm porównanie przekladania poprawy dla całego roku, a robienie przez kogoś indywidualnie dodatkowej pracy dla mnie nie jest jednoznaczne no ale to moja opinia... A c do materiału z tego co wiem obowiązuje cały materiał więc jkc o 1 dzień mniej masz na naukę na własne życzenie;-)

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Nie moesz zacza plikw na tym forum
Moesz ciga zaczniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku