Nyah, macie błędy w ankiecie - w wadach nie ma opcji "nie dostrzegam wad", a w jednym pytaniu jest jeśli tak to dlaczego - ale nie ma miejsca na napisanie dlaczego:D
_________________ Ważniejsze od tego co dajemy jest to, z czego potrafimy zrezygnować.
w jednym pytaniu jest jeśli tak to dlaczego - ale nie ma miejsca na napisanie dlaczego
jak klikniesz "tak" pojawia się pole do wpisania (jeśli mówisz o pytaniu - Czy chciał/abyś zmienić swój dotychczasowy telefon, jeśli tak do dlaczego?).
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Proszę o wypełnienie ankiety dotyczącej zbadania potencjalnego zainteresowania organizacją imprez kulturalno-sportowych na Stadionie Miejskim we Wrocławiu.
Proszę o wypełnienie wyłącznie osoby z województwa dolnośląskiego!
Wiek: 37 Doczy: 05 Pa 2011 Posty: 159 Otrzyma 41 piw(a) Skd: Nysa- szukaj we wro
Wysany: 2013-11-28, 16:53
shawnzy napisa/a:
Proszę o wypełnienie ankiety dotyczącej zbadania potencjalnego zainteresowania organizacją imprez kulturalno-sportowych na Stadionie Miejskim we Wrocławiu.
Proszę o wypełnienie wyłącznie osoby z województwa dolnośląskiego!
posiadam telefon "jednobryłowy" i nie mogę prawdziwie odpowiedzieć na pytania. Nawet jak zostawię bez odpowiedzi, nie wysyła wyniku mojej ankiety, bo "nie zaznaczyłem jakiejś opcji".
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum