Tak naprawdę, bo musisz napisać tylko imię i nazwisko, tak właściwie, to i tak przy odbiorze będziesz okazywać dowód wpłaty, ważne tylko żeby dane i kwota się zgadzały.
_________________ Our fathers were models for God. If our fathers bailed, what does it tell you about God?
ZI - 28/29.09 godz. 9-14 w dziekanacie (budynek Z, 2 piętro)
NE - 28/29/30.09 godz. 10-13 w dziekanacie (budynek A, 1 piętro);
28.09 godz. 10 uroczysta inauguracja w budynku P;
IE - 24/25/26 godz. 10-13 w dziekanacie (budynek A, 1 piętro);
28.09 godz. 13 uroczysta inauguracja w budynku P;
Dni Adaptacyjne:
Zapraszamy na Dni Adaptacyjne studentów 1 roku, które odbędą się najprawdopodobniej
26 - 28 września 2009r.
W ciągu 3 dni będzie można:
- (bez kolejek) odebrać potrzebne dokumenty z dziekanatów,
- poznać kampus uczelni tak by nie miała ona przed studentami tajemnic,
- porozmawiać ze studentami starszych lat o studiowaniu i życiu studenckim,
- poznać piękny Wrocław poruszając się komunikacją miejską (umiejętność bardzo przydatna już od pierwszych dni studiowania).
Zrobimy co w naszej mocy by po 3 dniach uczestnik Dni Adaptacyjnych rozpoczął studia czując się jak u siebie!
Jeżeli chcesz wiedzieć co oznaczają terminy: Słoneczko, Tercet, waletowanie,
jeżeli chcesz wiedzieć do kogo możesz zwrócić się o pomoc w sprawach uczelniano-studenckich,
jeżeli chcesz wiedzieć gdzie jest Zetka, a gdzie SJO
PRZYJDŹ NA DNI ADAPTACYJNE!
_________________ sin is a full-time job. why I don't get paid, though?
ja proponuje jakoś się zorganizować i wbić na te dni adapatacyjne w większym gronie zawsze to raźniej ;) No, ale jakaś integracja poprzedzająca też się przyda. Moja wstępna propozycja to czwartek 24.09 domówka u mnie i Łukasza, żeby mieć piątek na odespanie :D Wcześniej wypad do np do Fuga Mundi (dyskutowaliśmy wcześniej na ten temat, więc termin się ustali ;) co myślicie?
tez tak sadze ze isc grupa czy to na dni adaptacyjne czy gdzie indziej ;P
btw do czego uprawnia nas ten dokument potwierdzajacy ze studiujemy ?;> ( napisane ze do 1go pazdziernika) przeciez legitka jeszcze z LO obowiazuje do 30 wrzesnia ;)
maxdiaz, ten dokument daje nam takie same uprawnienia jak wspomniana przez Ciebie legitka ;) więc nic nowego nie wnosi. Może to jedynie pomóc ludziom takim jak ja, którzy zmieniają uczelnie, a stare legitymacje już oddali. Ja osobiście poczekam z tym do końca września
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
maxdiaz, ten dokument daje nam takie same uprawnienia jak wspomniana przez Ciebie legitka ;) więc nic nowego nie wnosi. Może to jedynie pomóc ludziom takim jak ja, którzy zmieniają uczelnie, a stare legitymacje już oddali. Ja osobiście poczekam z tym do końca września
Daje tylko formalnie, w praktyce możesz mieć problemy, np. w MPK chyba jest wymagany dokument w formie legitymacji z tego co się orientuję
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum