hola
mam problem z tym podręcznikiem i ćwiczeniami. otóż na internecie znalazłam w księgarniach wysyłkowych ale niestety to jest duży koszt. podręcznik 75zł i ćw. 35zł. także sami rozumiecie, że to tak nie halo trochę. szukałam na necie w formacie .pdf albo czegoś w tym stylu, ale niestety nie znalazłam. na allegro też nie ma. jak ktoś z mojej grupy hiszpańskiego (urszula sokolnicka) ma jakiś pomysł to to jest dobry wątek. pzdr.
_________________ sin is a full-time job. why I don't get paid, though?
no masz racje nie ma nic w .pdf, szukalem juz dla was w temacie o włoskim.
takze nie ma sie co wsilac, trzeba pozyczyc od kogos ksiazke i isc skserowac do punktu ksero, najtansze wyjscie, na wprost budynku E masz ksero ktore kseruje wieksza ilos stron. polecam tam. im wiecej kserujesz tym taniej cie kasuja za jedna kartke
no właśnie ja też szukałam i lipa, bo w swoim zbiorze mam całkiem inny podręcznik niestety a cena za wysoka z lekka co by kupować, popytam znajomych, ale wątpie, żeby taki mieli :)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum