denis, wszstko co na info to nie w download. to co jest pogrubione jest dostepne juz a ultmiate po 22 pazdziernika bedzie dostepne ;) takze szykowac sie !:D plus minus tydzien czasu po 22 bedzie dostepne.
Wilczy, nie do końca rozumiem, co przez to chcesz powiedzieć, ale jeśli chodzi Ci o to, że chcesz mieć inny język w Siódemce, to przecież w MSDNAA jest program zmieniający:
pytanie teoretyczne:
ściągam sobie win7 i wszystko cacy - a co się dzieje, jak już odchodzę z uczelni? wszystko co pobrałam przestaje działać? :P
_________________ sin is a full-time job. why I don't get paid, though?
the_caroline, z tego co wiem dostajemy klucz z licencją na 5 lat, więc po upływie tego okresu trzeba załatwić sobie nowy. Aczkolwiek podejrzewam, że do tego czasu wyjdzie już niejeden nowszy system operacyjny ;D
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
cytat z http://www.microsoft.com/poland/edukacja/faq.aspx :
Pytanie: "Czy można używać oprogramowania MSDN AA po zakończeniu studiów? "
Tak. Student, który zakończył edukację, może w dalszym ciągu niekomercyjnie (w celach niezarobkowych) używać oprogramowania MSDN AA. Nie może jednak uaktualniać go do innej wersji (przykładowo mając Windows XP z MSDN AA nie można go uaktualnić do Windows Vista). Może dalej korzystać z poprawek (np. za posrednictwem Windows Update). Może również wykonywać kopie bezpieczeństwa takiego oprogramowania oraz je odtwarzać.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum