Analiza i modelowanie systemów informacyjnych
Statystyka ekonomiczna i opisowa
Języki Zaliczenie na ocene
WF Zaliczenie na ocene
Według tego co jest na stronie to z TI mamy zalke, tak samo z prawa. nie wiem czy ue ma blad czy wykladowcy sa wprowadzeni w bled. nie mam pojecia ale wedlug strony mamy egz tylko z 2 przedmiotow ;D
bi fakt ale ten od TI to mowil ze na zalke mogl zrobic projekt;D a pozniej niby sie dowiedzial ze mamy egz. zrezta mozna spytac bo moze oni sa w bledzie ;) nic nie stoi na przeszkodzie ;D
Zaliczenie = (w przypadku ćwiczeń) kolokwium, więc nie ma się z czego cieszyć... Wiadomo, że z Laborek to cząstkowe oceny i tyle... A egzamin to niestety porąbana sprawa, do którego, aby być DOPUSZCZONYM trzeba kolokwium i tak zaliczyć :|. No, ale egzamin jest w sesji, kiedy ma się dużo wolnego w sumie tylko na naukę. Więc bardzo, bardzo dobrze, że egzaminy są tylko 2.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
zreszta ziomek od TI jest zeka dziwny wiec mozna to szybko i bezbolesnie zaliczyc bez nauki na jakis porjekt wiec Beatko to jest jednak jakas zaleta ;D
tak właśnie;D
no pozytywni sa nie powiem ;D gosciu od prawa widze ma poczucie humoru niecodzienne, typ od TI tez ma cos w sobie ze chce mi sie smiac bo sydneJ to do córek sie jedzie ja pół roku jestem grudzien wyjeżdżam ;D nie no łach ;P
Wys³any: 2009-10-02, 16:20 Re: Egzaminy, zaliczenia itp.
maxdiaz napisa³/a:
nie mam pojecia ale wedlug strony mamy egz tylko z 2 przedmiotow ;D
Bo jest jakiś przepis, że w ciągu jednego roku akademickiego (2 semestry) może być maksymalnie 8 egzaminów, dlatego reszta to zaliczenie na ocene...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum