Wys³any: 2009-09-30, 22:42 Market Leader Advanced (Course Book and Self Study CD-ROMs)
Książka dla grupy nr 1, zaawansowany angielski "Market Leader" w wersji PDF. Postawione na serwerze Chomikuj.pl, który wymaga bezpłatnej rejestracji. Wg oświadczenia na ostatniej stronie, wydanie z 2006 roku. Jako że chyba możemy kserować tą książkę, więc można przychodzić np. na zajęcia z wydrukowanymi w czerni i bieli stronami. Dołączone płyty do ćwiczeń.
Świetnie że się tu pojawiła, jakieś 80 zł zaoszczędzone:) A masz może jeszcze work booka? Właściwie to w tym przypadku nazywa się on chyba practice file:P No i przydał by się też klucz z odpowiedziami bo robienie zadań jak się nie zna odpowiedzi daje mniejsze efekty. Ale i tak wielki dzięki za podręcznik :D
Heh... to jest aż chore, że potrzebujecie książki Market Leader (Advanced)... moja grupa jest na wysokim poziomie całkiem [kobieta świetnie prowadzi, ludzie są aktywni, nie było praktycznie w ciągu całych zajęć ani jednego słowa po polsku...] i nie dość, że musimy kupować zestaw Market Leader ćwiczenia + książka [=130 zł, z czego słownik fachowy w dodatku lub 110 zł samo] to jeszcze na poziomie... Pre Intermediate... hmm... :|
Ojć, ponarzekałem, ale ciekaw jestem skąd ta różnica poziomów [aż trzech :O]
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum