Posiada ktoś może te 2 pozycje?
Na jutrzejsze ćwiczenia z mikro, kazano się przygotować z tematu z podr ze str. 11-17, 33-39 oraz przerobić zadania. I jestem w pilnej potrzebie. Jeśli ma ktoś te pozycje i byłby w stanie udostępnić skany (wrzucić na serwer, albo na poczte przesłać) to byłabym bardzo ale to bardzo wdzięczna ;)
Ostatnio zmieniony przez shawnzy 2010-09-17, 13:00, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
nie chce nic mowic ale te pozycje sa przyklejone ;) wystarczyło spojrzec w przyklejona, gdzie shawzy i aniselle wrzucili te pozycje. A cwiczen tam do zrobienia nie ma, tzn. mielismy przeczytac z pozycji 1 i 3 z ksiazki wrzuconej.
maxdiaz, tak sprawdzałem z 5 doc`ów i były słowo w słowo z normalną książką, czasami było "ale" zamiast "albo" . No w ćwiczeniach odpowiadające tematom z książki ;>
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Pościągałam wszystko z przyklejonych. Zawsze najpierw szukam potem pytam. Ale kurde to w .doc nie przypominało jak dla mnie ksiązki a jeśli nawet to kompletnie nie wiedziałam który wykład odpowiada stroną 11-17 i 33-39
Nie wiem, jak Tobie, ale nam, jako grupie 11 kazano nie przychodzić na zajęcia, bo 'były by wstępne dopiero, a na laborkach już to było, więc nie przychodzimy'.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Byłem dziś w księgarni w budynku E... Zbiór zadań, jaki potrzebujemy na Mikro kosztuje (ze zniżką 10% jaka jest niby w październiku)... 7,20 zł, więc chyba warto nabyć :).
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum