agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2009-10-02, 12:10 KOREPETYCJE
Hej, mam pytanie! Kto byłby ewentualnie chętny na korepetycje z analizy do p. Andrzeja Olszewskiego ? Im większa grupa tym mniej będziemy płacić, a facet podobno świetny.
Ps. te ulotki co dostaliśmy po wykładzie z algebry, to właśnie od niego
brzmi ciekawie, aczkolwiek zależy od ceny. Na początek moglibyśmy się sami jakoś zorganizować i wzajemnie pomóc nie wydając pieniędzy ;) Ale chętnie poznałbym szczegóły np. czy grupę trzeba zgłosić już teraz no i jaki koszt ;-P
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Cholera, a Wy w ogóle wiecie co na tej Analizie będzie? Bo póki co, to się nawzajem straszycie, ja program analizy dobrze znam, a wszystko to, co na wykładach i ćwiczeniach słyszę wcale, ale to wcale nie brzmi źle...
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Kenzi, Dokładnie, proponuję poczekać jeszcze, bo może nie ma czego się bać :) ... też znam program :]
Wys³any: 2009-10-02, 17:23
a mówią to Ci, którzy już to mieli :]
Jeżeli ktoś będzie chętny to super :) jak nie, to facet sam dopisuje do grup.
Dzisiaj do niego napisze na maila i poproszę o szczegóły :)
EDIT:
a więc SZUKAM CHĘTNYCH!! ponieważ cennik powala dla jednej osoby
ZA GODZINE (60min)
cena zależy od ilości osób:
1 os. - 90zł. za 60 min.
2 os. po 50 zł. za 60 min.
3 os. po 40 zł. za 60 min.
4 os. po 32 zł. za 60 min.
5 os. po 26 zł. za 60 min.
6 os. po 22 zł. za 60 min.
7 os. po 20 zł. za 60 min.
8 os. po 18 zł. za 60 min.
9 os. po 17 zł. za 60 min.
10 os. po 16 zł. za 60 min.
11 os. po 15 zł. za 60 min.
12 os. i więcej po 14 zł. za 60 min.
w cenie każdy dostaje kserokopie rozwiązywanych podczas lekcji zadań.
BARDZO PROSZĘ O ODEZWANIE SIĘ DO MNIE OSÓB CHĘTNYCH
Facet bardzo miły, mówi że jedną liste jest w stanie zrobić na jednych korepetycjach.
Pierwsze zajęcia odbyłyby się we wtorek/środę. Maks w grupie 12 osób
Wiek: 35 Do³±czy³: 06 Sie 2009 Posty: 537 Otrzyma³ 21 piw(a) Sk±d: no ze stolca
Wys³any: 2009-10-03, 11:27
a jakby to bylo mniej wiecej z godzinami ?
agnieszkaosw
Wys³any: 2009-10-03, 12:53
clo, - to super :)
denis, - tzn? chodzi ci o to, jak długo będziemy u niego? czy w jakie dni i o jakiej porze? Bo jeżeli w jakie dni, to tak jak wspominałam, jeszcze nie ustaliliśmy dokładnie. Będzie to wtorek albo środa. Co do godziny dowiem się prawdopodobnie w poniedziałek wieczorem.
Niech chętni piszą do p. Andrzeja na maila
andrzej@korepetycje.net.pl i wtedy jak będzie ze mną rozmawiał to już będzie miał obraz ile osób chce przyjść
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
czyli jak? Każdy ma się zgłaszać indywidualnie, żebyś potem powiedziała mu ile jest chętnych ;p? Nie lepiej, żeby się wszystkim zajęła jedna osoba?
Wiek: 35 Do³±czy³: 06 Sie 2009 Posty: 537 Otrzyma³ 21 piw(a) Sk±d: no ze stolca
Wys³any: 2009-10-03, 14:37
chodzilo mi w jakich godzinach bysmy tam mieli ewentualnie chodzic bo ja po szkole chodze do pracy i wracam wieczorami wiec nie wiem czy daloby rade tak to jakos pozalatwiac ;]
agnieszkaosw
Wys³any: 2009-10-03, 14:56
clo, wiesz, jak już się ktoś do niego sam zgłosi to nie będzie tak,że ja później sama tam zostanę "bo się komuś coś odwidziało"
w poniedziałek wieczorem napisze co i jak z godziną.
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
Po co panikujecie jak jeszcze nic nie wiecie? Poza tym akurat osoby prowadzące są w porządku włącznie z Rybickim, z którym rozmawiałam i powiedział, że z każdym problemem można przyjść na konsultacje. Poza tym jak na razie nie zapowiada się strasznie. Wystarczy słuchać i myśleć, no ale to już sprawa indywidualna.
Poza tym to żaden p.Andrzej tylko student UE, który znany jest z tego, że ma wszystkie listy i mózg do wszystkiego. I można się do niego zgłosić nawet przed sesją. Tylko grubo wcześniej trzeba się umówić, bo podobno terminy pozajmowane ma od rana do nocy.
Ja bym raczej stawiała na pomoc naszą wspólną. Kto co umie ten w tym pomaga.
_________________ Gdy o łzę... uderza łza...
agnieszkaosw
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum