Wys³any: 2009-10-04, 11:09 Podanie o zmianÄ™ grupy.
Witam, czy ktoś mam może wzór na taki papierek o zmianę grupy (tylko jednej)? Nie chodzi o IOS. Ktoś mi mówił, że przy zmianie jednej grupy wystarczy jakaś kartka, którą muszą podpisać obaj prowadzący(ten do którego się zapisuje i ten od którego się wypisuje).
W dziekanacie na pewno wiedzą, ale za wszelką cenę chcę uniknąć 2h stania w kolejce...
jeśli Ci chodzi o to żeby chodzić na zajęcia innej grupy, bo Twoje Ci nie pasuje, to po prostu idziesz to prowadzącego dane zajęcia i mówisz, że chciałbyś się przepisać z innej grupy, a potem do swojego prowadzącego, że się przepisałeś mam nadzieje, że jasno napisałem
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
jeśli Ci chodzi o to żeby chodzić na zajęcia innej grupy, bo Twoje Ci nie pasuje, to po prostu idziesz to prowadzącego dane zajęcia i mówisz, że chciałbyś się przepisać z innej grupy, a potem do swojego prowadzącego, że się przepisałeś mam nadzieje, że jasno napisałem
no tak tylko, że z punktu widzenia dziekanatu cały czas będę na liście w tamtej grupie z której się przepisałem...nie będzie to problemem?
zolty [Usuniêty]
Wys³any: 2009-10-04, 11:45
Teoretycznie powinno wyglądać to tak (cytat z kartki, którą kolega dostał w dziekanacie):
"Podanie tylko o zmianę grupy administracyjnej na jednym, dwóch lub trzech przedmiotach, nie starając się o IOS-a, należy napisać prośbę o treści: Uprzejmie proszę o zgodę na zmianę grupy na przedmiotach w semestrze pierwszym w roku akademickim 2009/2010. Wykaz przedmiotów: ... (w słupku) i przy danym przedmiocie należy uzyskać dwa podpisy: Prowadzącego, od którego się wypisujemy i Prowadzącego, do którego się zapisujemy.
Podania o IOS-a i zmianę grupy administracyjnej składamy na każdy semestr oddzielnie.
Ostateczny termin złożenia podań upływa po trzech tygodniach od rozpoczęcia semestru"
Teoretycznie powinno wyglądać to tak (cytat z kartki, którą kolega dostał w dziekanacie):
"Podanie tylko o zmianę grupy administracyjnej na jednym, dwóch lub trzech przedmiotach, nie starając się o IOS-a, należy napisać prośbę o treści: Uprzejmie proszę o zgodę na zmianę grupy na przedmiotach w semestrze pierwszym w roku akademickim 2009/2010. Wykaz przedmiotów: ... (w słupku) i przy danym przedmiocie należy uzyskać dwa podpisy: Prowadzącego, od którego się wypisujemy i Prowadzącego, do którego się zapisujemy.
Podania o IOS-a i zmianę grupy administracyjnej składamy na każdy semestr oddzielnie.
Ostateczny termin złożenia podań upływa po trzech tygodniach od rozpoczęcia semestru"
TUTAJ masz wzór podania o IOS. To na górze powinieneś zrobić takie samo (Wrocław, data, o Tobie i o dziekanie), a reszte to co podałeś i będzie dobrze.
a co jeśli się przepisuję do grupy, którą prowadzi ten sam prowadzący tylko parę godzin wcześniej to potrzebuję tylko jeden podpis co nie ?.Takie podanie trzeba złożyć do dziekanatu czy co ?
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
zolty [Usuniêty]
Wys³any: 2009-10-05, 09:29
zależy jaki prowadzący. całkiem możliwe, że po prostu powie Ci żebyś chodził do tej wcześniejszej, on sobie to gdzieś odnotuje, ale oficjalnie dalej będziesz w tej późniejszej. mniej roboty a efekt ten sam. chyba że stwierdzi, że masz składać podanie, wtedy nie masz wyjścia.
a co jeśli się przepisuję do grupy, którą prowadzi ten sam prowadzący tylko parę godzin wcześniej to potrzebuję tylko jeden podpis co nie ?.Takie podanie trzeba złożyć do dziekanatu czy co ?
ja tak mam z mikro ćw/lab i się dogadałem z Szczepanikiem, z innymi raczej też się dogadasz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum