Forum studentów informatyki UE WrocÅ‚aw Strona G³ówna

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Podanie o zmianÄ™ grupy.
Autor Wiadomo¶æ
jj09

Do³±czy³: 01 Pa¼ 2009
Otrzyma³ 29 piw(a)
Sk±d: Jelenia Góra
Wys³any: 2009-10-04, 11:09   Podanie o zmianÄ™ grupy.

Witam, czy ktoś mam może wzór na taki papierek o zmianę grupy (tylko jednej)? Nie chodzi o IOS. Ktoś mi mówił, że przy zmianie jednej grupy wystarczy jakaś kartka, którą muszą podpisać obaj prowadzący(ten do którego się zapisuje i ten od którego się wypisuje).

W dziekanacie na pewno wiedzą, ale za wszelką cenę chcę uniknąć 2h stania w kolejce...
Postaw piwo autorowi tego posta

shawnzy 
shw

Do³±czy³: 07 Sie 2009
Otrzyma³ 153 piw(a)
Sk±d: Lewin KÅ‚odzki
Wys³any: 2009-10-04, 11:17   

jeśli Ci chodzi o to żeby chodzić na zajęcia innej grupy, bo Twoje Ci nie pasuje, to po prostu idziesz to prowadzącego dane zajęcia i mówisz, że chciałbyś się przepisać z innej grupy, a potem do swojego prowadzącego, że się przepisałeś :-) mam nadzieje, że jasno napisałem :-P

jj09

Otrzyma³ 29 piw(a)
Wys³any: 2009-10-04, 11:36   

shawzy napisa³/a:
jeśli Ci chodzi o to żeby chodzić na zajęcia innej grupy, bo Twoje Ci nie pasuje, to po prostu idziesz to prowadzącego dane zajęcia i mówisz, że chciałbyś się przepisać z innej grupy, a potem do swojego prowadzącego, że się przepisałeś :-) mam nadzieje, że jasno napisałem :-P
no tak tylko, że z punktu widzenia dziekanatu cały czas będę na liście w tamtej grupie z której się przepisałem...nie będzie to problemem?

zolty
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-10-04, 11:45   

Teoretycznie powinno wyglądać to tak (cytat z kartki, którą kolega dostał w dziekanacie):

"Podanie tylko o zmianę grupy administracyjnej na jednym, dwóch lub trzech przedmiotach, nie starając się o IOS-a, należy napisać prośbę o treści: Uprzejmie proszę o zgodę na zmianę grupy na przedmiotach w semestrze pierwszym w roku akademickim 2009/2010. Wykaz przedmiotów: ... (w słupku) i przy danym przedmiocie należy uzyskać dwa podpisy: Prowadzącego, od którego się wypisujemy i Prowadzącego, do którego się zapisujemy.

Podania o IOS-a i zmianę grupy administracyjnej składamy na każdy semestr oddzielnie.
Ostateczny termin złożenia podań upływa po trzech tygodniach od rozpoczęcia semestru
"

shawnzy 
shw

Otrzyma³ 153 piw(a)
Wys³any: 2009-10-04, 11:45   

hmm nad tym nie pomyślałem :-/ jeśli nie chcesz stać w kolejce to możesz wysłać maila: dz-zi@ue.wroc.pl lub wysłać starostę xD

jj09

Otrzyma³ 29 piw(a)
Wys³any: 2009-10-04, 14:38   

zolty napisa³/a:
Teoretycznie powinno wyglądać to tak (cytat z kartki, którą kolega dostał w dziekanacie):

"Podanie tylko o zmianę grupy administracyjnej na jednym, dwóch lub trzech przedmiotach, nie starając się o IOS-a, należy napisać prośbę o treści: Uprzejmie proszę o zgodę na zmianę grupy na przedmiotach w semestrze pierwszym w roku akademickim 2009/2010. Wykaz przedmiotów: ... (w słupku) i przy danym przedmiocie należy uzyskać dwa podpisy: Prowadzącego, od którego się wypisujemy i Prowadzącego, do którego się zapisujemy.

Podania o IOS-a i zmianę grupy administracyjnej składamy na każdy semestr oddzielnie.
Ostateczny termin złożenia podań upływa po trzech tygodniach od rozpoczęcia semestru
"
czyli coÅ› takiego styknie?

zolty
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-10-04, 15:10   

TUTAJ masz wzór podania o IOS. To na górze powinieneś zrobić takie samo (Wrocław, data, o Tobie i o dziekanie), a reszte to co podałeś i będzie dobrze.

mateusz 

Do³±czy³: 26 Wrz 2009
Sk±d: W-w
Wys³any: 2009-10-04, 23:29   

zrób tak jak zolty napisał

shawnzy 
shw

Otrzyma³ 153 piw(a)
Wys³any: 2009-10-05, 06:42   

a co jeśli się przepisuję do grupy, którą prowadzi ten sam prowadzący tylko parę godzin wcześniej :-D to potrzebuję tylko jeden podpis co nie ?.Takie podanie trzeba złożyć do dziekanatu czy co ?

zolty
[Usuniêty]

Wys³any: 2009-10-05, 09:29   

zależy jaki prowadzący. całkiem możliwe, że po prostu powie Ci żebyś chodził do tej wcześniejszej, on sobie to gdzieś odnotuje, ale oficjalnie dalej będziesz w tej późniejszej. mniej roboty a efekt ten sam. chyba że stwierdzi, że masz składać podanie, wtedy nie masz wyjścia.

jj09

Otrzyma³ 29 piw(a)
Wys³any: 2009-10-05, 22:00   

shawzy napisa³/a:
a co jeśli się przepisuję do grupy, którą prowadzi ten sam prowadzący tylko parę godzin wcześniej :-D to potrzebuję tylko jeden podpis co nie ?.Takie podanie trzeba złożyć do dziekanatu czy co ?
ja tak mam z mikro ćw/lab i się dogadałem z Szczepanikiem, z innymi raczej też się dogadasz 8-)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku