Ja mam pre-intermediate nóweczki (kurwa :D) księga, ćwiczenia i ten słownik longmana (fuck, słownik naprawdę porządny :)).
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Widzisz, Aniołek (coby Aniołku nie napisać :D), pomimo usilnych starań, wulgarnego kaszlania i machania ku Was ręcoma mymi ni na chwilę żeście się nie obrócili w moją stronę w pizzerii (byłaś w pizzerii (takiej okrutnej niemiłosiernie jak się okazało), prawda? :D) :P.
Anyway, ćwiczenia już spakowałem do plecaka, tylko przez tą awarię torów to nie gwarantuję, że na wykład z zarządzania dotrę. Na pewno jednak później mam niemało zajęć, więc co najmniej u Rybickiego spotkaaamy sięęę.
BTW: Polska przegrała :(.
"Mój boże, to Piasek!"
Tak, kurna, właśnie jest... A dzisiaj to coś po wykładzie przed budynkiem mi zniknęłaś, potem pod analem Cię nie było, wezmę też na jutro.
"Mój boże, to Piasek!"
Nie wiem o co chodzi, ale Wilczy, Kenzi stał niedaleko Ciebie przed analizą...Trza było się spytać czy go gdzieś nie widzę xD
btw. dzisiaj na niemieckim "miła" pani prof powiedziała, że nie wolno kserować książek/ćwiczeń o.OOO czy to tylko taki jej wymysł czy jak...bo nie będę płacił 100pare zł za ang
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Wiem, że w grupie na ANGIELSKIM, to koleś mówił, że go nie stać i że wydrukuje sobie z PDF'a, to kobieta tylko się zdziwiła, że to w takim formacie jest na necie... Problemów raczej nie sprawiała...
"Mój boże, to Piasek!"
Kenzi, a jak to się stało, że Ty wiesz jak ja wyglądam, a ja Ciebie nie znam? ;P Jutro proszę się do mnie zgłosić z tymi ćwiczeniami przed/na/po wykładzie z algebry. Proszę ładnie machać rączkami i jak nie zauważę, to proszę krzyczeć :) Dziękuję.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum