_________________ sin is a full-time job. why I don't get paid, though?
zolty [Usuniêty]
Wys³any: 2009-10-07, 23:57
mozna przyjsc pare min wczesniej i sie przebrac. przed wejsciem nie bierze sie prysznica - robi sie to po sprawdzeniu obecnosci. potrzebujecie recznik, czepek, klapki no i ewentualnie jakis stroj kapielowy :P a reszte to juz opowiadaja prowadzacy, polecam usiasc blisko nich bo slabo slychac, jakies pluskanie wody zaglusza...
a basen jest w budynku wf-u podpisanym B/H po przejściu przez ulicę cały czas prosto wzdłuż lewego boku przegłubowca Zaraz po wejściu jest bardzo miła Pani, która siedzi za ladą i wszystko Wam powie
no więc już miałem zajęcia i mogę jeszcze dodać, że:
- trzeba mieć slipki...nie pozwalają w spodenkach, bo 'nie jesteśmy na plaży'
- wypuszczają po ~1.10-1.15h więc jak ktoś ma zajęcia na styk to powinien zdążyć:P
Ja tez mialem juz basen. Trzeba miec ze soba klapki, czepek i wiadomo - spodenki kapielowe albo slipki. A! i nie brac prysznica przed wejsciem na basen dopoki o to nie poproszÄ…
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum