DOKŁADNIE! Byłem dzisiaj u kobiety (pociąg mi się spóźnił, wpadłem po zajęciach)... jedyne co usłyszałem to to, że 'było mnóstwo słówek, które trzeba nadrobić i na następne zajęcia obowiązkowo podręcznik'. Ktokolwiek wie co i jak - proszę o napisanie tego :).
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
"Mój boże, to Piasek!"
jestem u siebie w domu w ostrowie i kurde zapomniałem tego zeszytu. Może po prostu skserujesz sobie to w poniedziałek?(przynajmniej będę wiedział kim jesteś:P)trochę tego jest, no jedynie jak bardzo Ci zależy by mieć to np wcześniej, to coś się wymyśli mam nadzieję. wie sorry za brak konsekwencji w moim działaniu
Dokładnie, ale to nie ja Ministrowi, tylko on mi namieszał :D. Bo ja już się pogubiłem czy to teraz czy za tydzień to koło-kartkówka? :|
"Mój boże, to Piasek!"
Co było w tą środę na ang? Od razu po świętach mamy koło? Coś trzeba było mieć / umieć / coś dawała? I w ogóleee?
"Mój boże, to Piasek!"
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum