farbowanyaniol, no to fajnie ;D
A do jakich organizacji siÄ™ wybieracie?
_________________ I'd rather be a stone:
standing still, enduring everything
I'd rather be water
so I could rinse away the pain
I'd rather be fire
so I could burn every memory of you
I'd rather be wind
'cause he's dancing with you
it's the wind that has taken you away from me
it's the wind that has taken you away from me
W poniedziałek w budynku SJO przy Drukarskiej (nie wiem o której) ma być "kiermasz" książek językowych - po prostu dostępne z przyjezdnych "księgarni" ze zniżką chyba 15%
UBEZPIECZENIE W PZU nie ma tzw. komisji lekarskiej. Osobiście polecam Planetę Młodych http://www.planetamlodych...n=ubezpieczenie Dzięki tej karcie macie również masę zniżek, np. 10% do Fuga Mundi na stół bilardowy. Poczytać warto.
Rektor Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu zaprasza pracowników i studentów na otwarty wykład prof. Małgorzaty Zaleskiej, członkini Zarządu NBP, pt. Polska wobec światowego kryzysu gospodarczego (prezentacja raportu NBP).
Wykład odbędzie się 21 października (środa) w godz. 11-12.30 w sali P1.
Wiadomo może czy stoliki ludzi z ubezpieczeniami są/będą gdzieś w budynkach UE? W szczególności poleconego przez Farbowaną ubezpieczenia z Planety Młodych? :)
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Kenzi, Planeta Młodych jest opisana na stronie, możesz zamówić przez internet albo znaleźć siedziby we Wrocławiu, gdzie możesz ją kupić. Sporo jest takich miejsc. Co do PZU to musisz iść do PZU, wejście od ulicy do budynku Z.
Wyrównawczy kurs z matematyki realizowany w systemie e-learning
Zapraszamy studentów I roku Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu na bezpłatny kurs wyrównawczy z matematyki realizowany w systemie e-learning.
Kurs odbywał się będzie za pośrednictwem platformy zdalnego nauczania i daje uczestnikom swobodę korzystania z kursu, zarówno jeśli chodzi o czas, jak i miejsce.
Zapisy prowadzi Biuro Projektu. Wszyscy zainteresowani proszeni są o kontakt: Biuro projektu - Wrocław: tel. 071 36 80 857; e-mail: projektue@ue.wroc.pl, Kampus UE, budynek L, pokój 17.
Ciekawe, czy ściema, czy facet naprawdę to zrobi. Jeśli tak, to może być ciekawie...
Cytat:
Pragnę zorganizować happening na terenie uczelni podczas którego dokonam spalenia dyplomu ukończenia Uniwersytetu Ekonomicznego na znak protestu przeciwko sytuacji poltycznej w Naszym Kraju dyskryminującego Inteligencję!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum