Wys³any: 2009-10-10, 15:42 Angielski pon 13:30 s. 11S, advanced
Założyłem konto e-mail dla naszej grupy, tam będę zamieszczał wszystkie materiały od naszej pani prowadzącej.
adres: ang.uni.eko@gmail.com
hasło: angielskiue
pierwsza wiadomość zawiera materiały na następne zajęcia.
Pozdrawiam:)
Ostatnio zmieniony przez pit3r 2010-10-05, 21:40, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
A może ktoś wrzucić tę kartkę z zadaniami z ostatniej lekcji? Bo mieliśmy niby coś w domu zrobić, a mi się gdzieś zawieruszyła
_________________ Świat dzieli się na mądrych i głupich
Lecz głupi są silniejsi w głupocie
Niż mądrzy w swej mądrości
Dlatego głupcy zwyciężają
A mÄ…drzy uciekajÄ…
i jeszcze jedno pytanie: czy ona zmieniła czas zajęć czy zostaje 9.15? bo ja już się gubię, każdy mówi 15min w tą, 15min w tamtą i nie wiem czy w końcu mogę spać czy nie >.>
_________________ sin is a full-time job. why I don't get paid, though?
nie zmieniła, 9:15 :)
jeśli chodzi o zadanko trzeba było przeczytac coś o Ikei z tych kartek co dawała, lecz nie posiadam skanera więc nie mam jak udostępnić...
W związku z ostatnimi zawirowaniami w PKP nie zdążyłem dzisiaj być na angielskim Wstępnie się dowiedziałem co było, ale jak by ktoś mógł napisać co dokładnie było na zajęciach i co zadane...
_________________ Świat dzieli się na mądrych i głupich
Lecz głupi są silniejsi w głupocie
Niż mądrzy w swej mądrości
Dlatego głupcy zwyciężają
A mÄ…drzy uciekajÄ…
To co jest na naszym meilu grupowym z angielskiego trzeba zrobić całe - tzn, kto ile może po prostu, bo części słowek można nie znalezc w slownikach. Do tego trzeba nauczyć się mówić o globalizacji: co to jest itd.
Na naszym koncie e-mail są już materiały które dzisiaj dostałem do przekazania wam:)
Mam nadzieję, że wszyscy się o tym dowiedzą i nie będzie problemów typu że ktoś nie ma:D
okej, a co mamy zrobić?
bo z tego co mam zapisane to speech o globalizacji i ćw. A ze srotny 6.. tylko podręcznika czy ćw? :P
i te materiały z maila nie obowiązują do zrobienia, mamy je po prostu mieć, prawda?
_________________ sin is a full-time job. why I don't get paid, though?
Tak więc Kellindzie, mówiliśmy o globalizacji, wbrew temu co się wydawało, to nie było przemówienie, tylko co chwilę ktoś odpowiadał krótko na pytania. Potem zadania z książki ze strony 6 nt. przemówień, przemawiających, zasad, kogo lubimy a kogo nie (dostało się politykom, prezenterom i prezenterkom), a na zadanie domowe mamy zrobić te kartki, które wstawiłeś na maila oznaczone numerami 4. Chyba niczego nie pomyliłem, jeśli tak, to niech ktoś mnie poprawi
Tak na marginesie to ciekawi brzmi, jak babka wciąż zwraca się mówiąc o tobie "Your Boss"
Czyli nic nadzwyczajnego się nie działo, to mi się podoba:)
A z tym bossem...hmm...ja tam się szefem nie czuję no ale skoro babka ma taki fetysz to może tak mówić:P
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum