Moi drodzy forumowicze :) Mam problem :) Otóż mój komputer poszedł do naprawy i już nie wróci :( Obecny zastępczy mam do końca miesiąca, czyli jeszcze 4dni. Potem kaput i bez świata będę. Muszę kupić nowy komputer, ale kompletnie się na tym nie znam. Chodzi mi o wiadomości na temat najlepszych, najwydajniejszych itd. części komputerowych, które na pewno zadziałają. Powiedzmy inaczej... złóżcie proszę propozycje złożenia komputera :) Potrzebuję płytę główną, pamięć, napęd CD i DVD w jednym + nagrywarka, kartę graficzną, jaki pentium etc. Chcę mieć miejsce na ściąganie filmów, muzyki, pracę na nim, a co do grafiki wystarczy mi jak będzie extra działał Heroes IV i Duke Nuken :D I nie namawiajcie mnie na laptopa :P Ja chcę stacjonarny i kropka Pomożecie?
_________________ Gdy o łzę... uderza łza...
Ostatnio zmieniony przez pit3r 2009-10-26, 21:23, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Pomóc mogę, ale cenę podaj - bo to przede wszystkim. I czy musi być nowy :).
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
hm. to juz mozemy Ci złożyc cos naprawde wypaśnego.
Do piatku Ci podesle w Exelku cześci i ceny => juz z odnośnikiem do wrocławskiego salonu z cześciami do kompa. Taki juz na serio porzadny.
Lukaszprzy, nie pamietam nazwy tego sklepu ale serio uwierz mi ze lepiej jej bedzie zapłacic wiecej ok 100 zł na allegro ale miec gwarke na miejscu we wro i nie bawic sie w wysyłki ;) chyba ze masz zamiar poskładac jej z "wrocławskich" czesci ;)
Koordynator, nie zgadzam siÄ™ z TobÄ… xD
Na allegro można kupić w zasadzie nowe części po niekiedy naprawdę atrakcyjnych cenach. Przy takim zakupie nawet jak zamówisz kogoś, żeby Ci te części złożył to wychodzisz na plus :)
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
@Pit3r: Na allegro to ja tylko sprzedaję jak się czegoś chcę pozbyć ;). Wolę sobie elegancko zamówić wszystko w jednym sklepie (ew. w dwóch sprawdzonych) i wiem, że zawsze mam gwarancję itd., a nie, że jakiś dzieciak z allegro "zamknie interes" i rób co chcesz ze spaloną kartą...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum