ooo, ktoś kto się bawi słowem:) przesłuchałem póki co 1 raz i mówiąc szczerze póki co nie wiem o czym to jest, wsłucham się to ocenię tekstowo. Pod względem produkcji bardzo dobrze, bit mi się podoba(kogo to dzieło, czy kradziony?). Flow pierwszego pana średnio, drugi więcej niż przyzwoicie, ostatni bardzo słabo(zupełnie nie rozumiem co on tam gada) i wokal tej pani bardzo przyjemny:) Podaj namiary na jakieś inne wasze kawałki.
Rolf
Do³±czy³: 06 Sie 2009 Posty: 110 Otrzyma³ 25 piw(a)
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :D. Dla mnie super, aż przypomniało mi się, co zawsze tworzyłem, a nigdy nie miałem tego z kim nagrać :). W sumie bardzo potwierdzam ocenę Ministra, bicik na pewno kradziony, prawda? :) Flow panów 1 i 2 bardzo mi się podoba (powolny ale stylowy, taki trochę amatorski 2cztery7 czy BlaBla :)), choć w 0:45 mniej więcej takie cholerne niezrozumienie z bitem usłyszałem :). Parę bluzgów całkiem bezsensownych, choć na siłę i uzasadnionych. Głos pani bardzo, bardzo ładny. Tylko ta trzecia zwrotka taka trudna w zrozumieniu. Pozdrówka i czekam na więcej :D.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
"to na zajawce wracam, coś tam w domu kreśle :P ... kiedy rzucam ją tam z gracją jak James LeBrown"
nie no rolfowa produkcja jest w miare git ;P
swego czasu podesłałem mu swój tekscik ;)
a ten kawałek tez nawet spoko. Brakuje mu pewnych hmm .. przejść (?)
Beat spoko, lekko g-funkowy kawałek stylem 2cztery7 i tyle ;P a 2cztery7 to klasykkk
Rolf
Żeby nie robić gówna na tym forum to po prostu nie skomentuję tematyki kawałka i mojego zdania o niej, choć mnie już rrrrwie. :)
Aż przypomina mi się, słuchając refrenu moja 3-kanałowa telewizja :D. Ogólnie nie licząc faktu, że bicik na początku trochę za głośno wchodzi moim zdaniem to wykonanie perfect, widać klasę i doświadczenie. Zawsze podziwiam, gdy ktoś robi 2,5-minutowy kawałek, napełniony tekstem, gdzie w żadnym stopniu w żadnym momencie nie odbiega od tematu.
Wykonanie 5/5 :P.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Rolf
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum