A dokładniej mówi o tym paragraf 7 wraz z podpunktami
Ja osobiście zapomniałem wydrukować tych załączników, a są one chyba niezbędne. Zwłaszcza, że jeden z nich należy zanieść i podbić w kochanym Urzędzie Skarbowym
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Go¶æ, pamiÄ™taj jak piszesz
Ostatnio zmieniony przez pit3r 2009-11-02, 17:50, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Stypendia będą naliczane od najbliższego poniedziałku i do 20-go powinny się znaleźć na kontach. Wcześniej nie będzie żadnych list kto dostał i ile. Także sprawdzając konto w przyszłym tygodniu dowiemy się czy i ile dostaliśmy.
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
W ostatnich dniach pojawiła się lista z przyznanymi stypendiami za miesiąc listopad. Nie jest ona zbyt długa niestety i jestem osobiście wku*****y, że się na niej nie znalazłem, bo formalności było co niemiara. Mam nadzieję, że pozostałym się udało.
ja nadal myślę piter że ta lista, to nie jest jeszcze sprawa przesądzona , tu na forumue dużo ludzi się wypowiada że dzwoniło i że ich wnioski nie są jeszcze rozpatrzone ( http://www.forumue.pl/viewtopic.php?t=6980 ) , tak poza tym to na tej liscie na listopad jest tylko kilka osób z numerem indeksu zaczynającym się na 13..... ( czyli chyba z pierwszego roku ) , bądźmy dobrej myśli , może jeszcze coś wyniknie pozytywnego , i idziemy jutro po ćw z prawa się dowiedzieć o co tu chodzi
Kilka pytań w sprawie stypendium naukowego:
1. Można je mieć jak się ma poprawkę we wrześniu?
2. Liczy się średnią ze wszystkich przedmiotów z całego roku, czy tylko z ostatniego semestru?
3. Kiedy i gdzie składać jakieś papiery?
Kilka pytań w sprawie stypendium naukowego:
1. Można je mieć jak się ma poprawkę we wrześniu?
2. Liczy się średnią ze wszystkich przedmiotów z całego roku, czy tylko z ostatniego semestru?
3. Kiedy i gdzie składać jakieś papiery?
... i ja dorzucę pytanie - liczone ze średniej ważonej z ECTS, czy arytmetycznej? ;)
Jak ktoś ma z czegoś 2, to je się wlicza normalnie do średniej (jeśli to dwa się poprawiło - a trzeba to poprawić, to niestety tej lepszej oceny nie bierze się już pod uwagę).
Jak to nie??? Z tego co ja wiem, bierze się pod uwagę wszystkie oceny, jakie są w indeksie. Czyli poprawioną też, ale 2 i tak się dolicza. Więc tak czy owak - zaniża.
Chyba że na UE w ogóle istnieją jakieś kosmiczne zasady wyliczania ;) to niech mnie ktoś z błędu wyprowadzi.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum