Mam pytanie: gdzie mam po kolei wejść w office 2007 żeby zrobić to:
4. Stwórz własny pasek narzędzi o nazwie Indeksy (Narzędzia: Dostosuj: Paski narzędzi: Nowy lub Widok: Paski narzędzi: Dostosuj: Nowy. Następnie wejdź do menu Polecenia i do nowo utworzonego paska przeciągnij dwa polecenia z kategorii Format: indeks górny i indeks dolny)?
Gdzie to jest w 2007? Bo znaleźć nie mogę :/
Wszytko da radę:)) pomimo tego że opcja indeksy jest już w pasku udostepniona to w 2007 wchodzi się w narzędzia główne i klika sie prawym przyciskiem myszy na pasek i tam wyskakuje Ci coś ala dostosuje pasek narzędzi szybki dostęp itd robisz wg instrukcji:)
no właśnie Kocur, tak się nie da :/ Albo mi nie wychodzi, ale tam jest tylko dostosowywani skrótów w tej całej wstążce,a nie mogę dodać nowego, który zmodyfikuję, by miał w sobie indeks górny i dolny
hmm tak teraz zobaczyłem dokładnie jak to wyglada , ale to chyba tak ma być że teraz modyfikujesz sobie to dodając do wstążki poszczególne rzeczy a nie nazywajac i tworząc nowy
Chodzi mi o laborki z TI, grupa które je ma z Panią Mają o 8.15 w środę :) ponoć coś trzeba zrobić na najbliższe zajęcia z excela - czy ktoś mógłby mi powiedzieć, co trzeba przygotować, ewentualnie podesłać materiały, jeśli coś dawała? :) my mail: killaruna@o2.pl
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum