Niby nie takie trudne, ale:
1. WTF z tymi kwadratowymi nawiasami?
2. Projekcja 1 i 2.... Cokolwiek to jest, pewnie jest to łatwe, tylko debilnie nazwane...
3. Ryba, nienawidzÄ™ CiÄ™.
4. Cóż, trzeba zacząć rozwiązywać, może coś wrzucę niebawem :|.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
lista specjalnie trudna nie jest, ale pojęcia takie jak rozbicie czy dyskryminacja niewiele mi mówią, a partycję znam raczej z punktu widzenia informatyka ;D
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Kenzi, kwadratowe nawijasy to część całkowita ;] projekcja 1 - to rzut na oś OX, a projekcja 2 - to rzut na oś OY;] a partycje to może na jakie części można rozbić dany zbiór, coś w stylu zbioru potęgowego imo btw Kenzi, siedzisz blisko prof.Rybickiego a w ogóle nie słuchasz
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Ostatnio zmieniony przez shawnzy 2009-11-09, 15:48, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Tzn. jak ktoÅ› to zrobi ofc :P. A Rybicki makes my brain floooow. :|
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum